EverB

Products | Services  | Business | Email | Occult | Gambling & Lottery | LIFE | Mail Order |

 

Reprint Books  |  Audio Books  |  Power Books  | Contests & PuzzlesSelf-help CD Books

Home > Welcome > Opportunity > Lottery > Malaysia > Minda > Lucky Coin > Problems > Successful> Freebies Crystals NEXT

101 Azimat Sakti Ajaib

index sitemap advanced
site search by freefind

 


 

 

Parapsikologi

Contact

Lucky Numbers

 

Products
Advertising Promotion

Audio Books

Automotive - Sports

Books

Business Services

Business Opportunity

Contests - Puzzles

Dealership

Directories

Editing


Education - Reference

Financial - Real Estate

Food - Health

Free Stuff

Gambling - Lottery

LIFE - Philosophy

Mail Order - Direct Mail

Malay - Malaysia

Marketing - Sales

Non-Fiction

Novels - Fiction


Occult - Metaphysics

Opportunity - Income

Personal - Home

Plan 22A

Power Thinking

Products & Services

Publishing

Reprint Rights

Self-Improvement

Successful

Women - Sex

Writing


 

Opportunity

Pendulum Power

Ilmu Parapsikologi

Membership

Wafak Ajaib

Tulisan Arab Ajaib

Wafak Puisi Karomah

Cashflow EBusiness

Color Power

Complete Guide Web

Credit Secrets


Ebay Auction

Ebay Marketing

EBookResellerKit

Ebook Pack

Email Pack

Email Marketing

Free Stuff

FreeToSell

Free4All Professional

Free4AllProfits


Inet Success

Instant Infopublisher

Instant Internet Emp

Instant Profits

Instant Site Maker

Internetactive

Internet Cash Mac

Killer Mini Sites

Living Off The Net

Million Dollar Emails


Pakej Ajaib

Projek Usahawan

Pay Per Click Com

Premier Lists

Pro Ebook Cover

Profit Pulling Reports

Resell Rights

Search Engine Secret

Secrets of Success

Spare Time

Total Internet Profits

UK Wholesale Guide

Wealth Seminar

Web Profit Package

Wholesale Sources


 

FREE Duplicate Website Opportunity!

Yes, you can have this professional website custom-made for you - G-R-E-A-T! With your own products added, too! Saves you thousands! We can make you a duplicate of THIS Mail Order, Business, Success, Drop Ship Web Site for only a very small one-time setup fee! Details Click Here! To order, phone us or send an e-mail. Call now!

 


 

Tiada penipuan. Tiada kalut-ribut. Barang dijamin sampai ke tangan anda dengan selamat.

EVERB juga memberikan bimbingan dan panduan sepenuhnya kepada semua pelanggan.

Bukan seperti syarikat lain yang hanya menjual barang, kemudian lupakan anda kerana pengetahuan yang terbatas tentang barang itu. Kami lain dari yang lain.

Semua barang sah, asli, berilmu, bermutu tinggi, bukan seperti buku beberapa helai kertas fotostat yang dijual orang lain dengan harga mahal.

 


 

All products and services are natural and universal. They have no connection with any race, religion, denomination or ideology. Anyone, from any location, of any age, sex, race or religion can use them.

 

 

Dedicated to those who dare to live, Live, and LIVE!

S E A R C H

 

Membership Benefits            Drop Ship Plan          Bahagian Al-Hikmah          Sell for us and make $!

 

101 AZIMAT 
SAKTI AJAIB

 


 

Alamilah... Keajaiban Dalam Kesihatan, Kekayaan, Cinta dan Kejayaan... Azimat Sakti untuk CINTA ... WANG ... PENYEMBUHAN ... PERLINDUNGAN dengan serta merta! 101 AZIMAT SAKTI disediakan untuk kegunaan anda pada hari yang sama!

 

 

Terdapat sebanyak 101 jenis Azimat Sakti dari abad ke-14 diilustrasikan dalam buku baru ini. Sesuai untuk semua agama, semua masalah. Untuk kegunaan segera! Selesaikan masalah anda secara AJAIB.
 

Ia menakjubkan tetapi betul: ANDA boleh memenuhi semua kehendak dan keinginan anda dengan Azimat-azimat ini.

 

Apa jua yang anda inginkan, salah satu daripada Azimat Sakti buku ini boleh menolong anda!

 


 

PERCUMA!!! Tangkal - Azimat - Batu Asli - Ilmu Menjumpai Harta Karun

Pesan awal dan anda mendapat:

  1. 101 AZIMAT SAKTI AJAIB (buku 88 muka surat oleh Johan Alim);

  2. Batu Hikmah Asli Pengaruh-Psikik yang dijampi khas untuk anda untuk mendapat sokongan orang-orang berpengaruh, mendapat balik/semula seseorang/sesuatu selepas berjuang;

  3. Tangkal Azimat Asli yang dijampi khas untuk menolong anda dalam usaha mendapat Ilmu-Ilmu dan menguatkan Kuasa Psikik yang terpendam;

  4. Azimat Pendinding Diri;

  5. Ilmu Al-Hikmah:- Pilih dua Ilmu Al-Hikmah dari Bahagian Al-Hikmah.

  • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.MENANGI KASIH SAYANG & HORMAT


Kehidupan seorang suri rumahtangga dalam keadaan kucar-kacir. Suaminya tidak lagi minat dengannya. Anak-anak pula tidak dapat dikawal. Dalam masa dua minggu dia membawa azimat sakti perseginya, dia melaporkan, kelakuan mereka berubah sepenuhnya.

 

"Sungguh ajaib!" kata perempuan itu. "Suami saya sekarang lebih penyayang dan mengambil berat. Perangai anak-anak saya pula menjadi lebih bagus, jauh daripada yang diduga!"

 

Dia menyebut ayat sakti itu dan membawa tangkal azimat di sisinya dan mendapat keputusan yang memberangsangkan! Perkara seperti ini adalah kebiasaan yang dilaporkan oleh pembeli-pembeli buku Azimat Sakti Ajaib.


CINTA DARIPADA SEORANG JANDA...


Nik gilakan seorang wanita yang memang susah untuk dipikat. Sejak kematian suaminya, wanita itu telah hilang minat hidup. Tetapi fikirannya berubah dengan penuh dramatik dalam masa sebulan, menurut lelaki itu.

 

Tiga bulan kemudian, lelaki tersebut melaporkan, "Dengan ikhlas saya boleh katakan bahwa dia sekarang mencintai saya. Saya sendiri sungguh hairan!"


AZIMAT SAKTI UNTUK CINTA DAN ROMAN


Beberapa jenis azimat telah disediakan untuk mendapat cinta daripada suami, isteri, keluarga, janda, duda, teman sejiwa, mana-mana lelaki-gadis muda, lelaki-gadis tua, orang kaya, kekasih astral atau roh.

 

Ada juga Azimat yang membangkitkan perasaan cinta dan hawa nafsu seseorang yang tanpa kemesraan, kebaikan hati, semangat atau emosi... Membuatkan seseorang tidak dapat menahan diri dengan perasaan cinta atau nafsu. Dapat cinta kekal.


KELIHATAN LEBIH MUDA... RASA BAIK


Pengikut-pengikut Azimat Sakti pada abad ke-14 sebenarnya juga percaya bahawa azimat ini boleh mengubah penampilan fizikal seseorang!

 

Seorang pengguna telah menulis: "Saya rasa ragu-ragu tetapi percaya saya tak akan kerugian apa-apa pun jika saya cuba!"

 

Dua minggu kemudian, katanya: "Saya rasa lebih bagus dan sihat, rohani dan jasmani. Selepas sebulan, saya sumpah saya kelihatan lebih muda! Suami saya pun menyedari perbezaannya!"


MENGAPAKAH AZIMAT INI BERKESAN?


Kepercayaan Tradisi menegaskan bahwa imej-imej suci yang tersembunyi di dalam Azimat itu menghidupkan kuasa ghaib yang mempengaruhi dunia kebendaan. Walau apa jua keterangan, banyak orang tahu (dari pengalaman) dan percaya bahawa mereka yang membawa Azimat ini akan mengalami kejadian-kejadian aneh yang menggembirakan!


JADIKAN DIRI KELIHATAN LEBIH TUA!


Ada sesetengah orang muda yang merasai penampilan dan wajah muda mereka adalah satu kecacatan dan kekurangan, kerana sebab-sebab tertentu. Usah bimbang. Kini, adanya azimat untuk membuatkan anda kelihatan tua!


DARAH BEKU YANG BESAR HILANG!


Kematian dielakkan! Seorang lelaki yang sakit nazak menyimpan Azimat di sisinya dan memerima informasi penting yang menyelamatkan nyawanya! Dua tahun kemudian, kesihatannya masih baik. Seorang lelaki lain mendakwa bahawa darah bekunya hilang dengan ajaibnya selepas membawa Azimat.


Semua dakwaan ini datang daripada testimoni-testimoni benar. Cubalah Azimat Sakti Ajaib Suci ini dan dapatkan apa saja yang anda ingini dalam hidup.


UCAPKAN AYATNYA, BAWA AZIMAT


Anda tidak perlu mempunyai pengalaman atau pengetahuan dalam perkara mistik untuk mendapatkan kesan. Anda boleh memotong Azimat dari buku atau melukis semula Azimat itu. Arahannya sangat mudah. Tiada sebarang peralatan diperlukan. Tiada visualisasi. Tiada upacara-upacara yang sukar atau rumit.


AZIMAT YANG MENDATANGKAN MASALAH


Tidak semua azimat bertujuan bagus. Ada juga Azimat negatif, seperti Azimat untuk menjadikan satu pasangan bergaduh,... untuk membuatkan dua orang perempuan berkelahi... untuk menimbulkan atau mencipta kemarahan, pertelingkahan, perbalahan, kebencian, dan permusuhan. Pilihlah berhati-hati!


AZIMAT UNTUK SEMUA BIDANG


Tetapi KEBANYAKAN Azimat bertujuan positif, seperti Azimat untuk Kejayaan, Kekayaan, Kebahagian, Kesihatan, Pendidikan, Sukan, Kegiatan Fizikal, Menguasai Bahasa Asing... Mencari Harta Benda Yang Hilang... Mengesani Kawan Sejati Atau Kawan Jahat... Menjadi Perenang Yang Bagus... Menyembuhkan Berbagai Penyakit Badan, Minda dan Jiwa,... Mengatasi Masalah Kesihatan, Mental dan Emosional...


WANG... KEMEWAHAN... MENANG LOTERI...


Mereka yang memburukkan kuasa ghaib patut tahu bahawa banyak orang telah memenangi wang dalam pertandingan dan perjudian selepas mengikuti arahan ringkas Azimat Sakti. Buku ini mendedahkan rahsia Azimat asli untuk menerima banyak wang. Ada juga Azimat-azimat untuk perlindungan diri dan harta, dan mengenakan semula jampi-serapah kepada si pembuat atau musuh.


KUASA MISTIK YANG MENGAGUMKAN!


Terdapat banyak laporan AJAIB mengenai kegunaan Azimat Sakti untuk mengalami kuasa ghaib, psikik, magik, halimunan, nujum, telepati, alkimia, mistik dan batin, dan untuk meminta pertolongan Malaikat anda. Terdapat juga Azimat untuk mengawal dan meramal fenomena alam semula jadi, cuaca, dll.


Pesanlah HARI INI sementara buku ini masih boleh didapati pada harga yang rendah ini!

 

 

Buku 101 AZIMAT SAKTI AJAIB. Oleh Johan Alim. 88 Mukasurat.  Diterbitkan oleh EVERB, WDT No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel.: (Malaysia) 017-5231484 / WHATSAPP +60178705831

 

Sesuai untuk semua agama dan bangsa. Tidak bercanggah Agama.


Buku #9956M ........... Harga: RM60.00 (US$15.00) pos jelas dalam Malaysia.

 

  

Untuk memesan melalui pos, sila klik di bawah:

 

   BORANG PESANAN POS 

 

Lain-lain buku Bahasa Melayu, Program Bisnes, barangan dan perkhidmatan boleh didapati di halaman-halaman di bawah.

Semua Produk, barangan dan Perkhidmatan Doa, Niat, Sakti, Tangkal, Azimat dibuat dengan kegunaan Kuasa Minda Mistik, Gerak Hati yang baik, Bayangan Positif sahaja.

Tidak melibatkan unsur-unsur jin, hantu, benda halus.

Tidak berkenaan dengan apa jua kepercayaan atau amalan tahyul.

Perkhidmatan sedunia sejak 1981.

Sesuai untuk semua kaum, semua agama.

Semua barangan khas (seperti cincin, loket, rantai, azimat, ilmu, doa, duit, uncang, ramalan, pakej) dibuat, didoakan KHAS untuk ANDA oleh Tok Guru Mohammad Putra.

Anda akan menerima arahan lengkap dan cara penggunaan.

Semua barang asli dan lengkap. Tiada dua produk yang sama. Tiada bandingannya di dunia.

Tok (yang banyak membantu pelanggan berjaya, menyelesaikan masalah, menikam nombor dan sering kali menang dalam perjudian, peraduan dan pertandingan) sedia berkongsi semua ilmu dan barang saktinya yang dipercayai berkesan.

Tok berjanji menggunakan semua kebolehannya dan melakukan apa yang terdaya dalam penyediaan barang KHAS untuk Anda dengan niat bagus, kaedah yang boleh dipercayai, halal, tidak menyalahi hukum Islam, dan gerak hati yang positif.

Semuanya bertujuan hanya untuk menolong anda.

 

 

Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan 101 Azimat Sakti Ajaib Ilmu Kaya Sakti - Batu Hikmah Kaya
Ilmu Cinta Sakti Ilmu Tuah Sakti - Batu Hikmah Tuah Borang Pesanan
Perkhidmatan Doa Niat Sakti Peluang Wang Bisnes Internet Kursus Kuasa Minda 2005
Ilmu Kekayaan 22am1 Ilmu Kejayaan 22am2 Ilmu Minda Positif 22am3
Ilmu Kesan Pengaruh 22am4 Ilmu Hati Positif 22am5 Ilmu Kesuburan Semula Jadi 22am6
Ilmu Kuat Semangat 22am7 Ilmu Kewajaran Fikiran 22am8 Ilmu Tersangat Bahagia 22am9
Ilmu Cinta 22am10 Ilmu Perlindungan 22am11 Ilmu Kesihatan 22am12
Ilmu Minda Psikik 22am13 Ilmu Daya Pengetahuan 22am14 Ilmu Azam Untuk Berjaya 22am15
Ilmu Kuasa Kehidupan 22am16 Ilmu Daya Hidup 22am17 Ilmu Kefahaman 22am18
Rahsia Kuasa Minda Hot Mail Melayu Kursus Kejayaan Mega Plan 22AM
Selesaikan Semua Masalah A1008M Syiling Bertuah Kaset Muzik Meditasi Gua Hantu
Program Agen Pengedar Pen Kuasa Sakti Program Bisnes Agen Peniaga
Pelan Pemasaran, Panduan Komisen dan Bonus Jadual Komisen
Peluang Wang Bisnes Internet Buku-Buku Kejayaan Buku-Buku Kekayaan

 

INTERNATIONAL REPRINT RIGHTS

 
Here's a money-making opportunity not to be missed!
    A copyright license giving you the 'Reprint Rights' for this book is now available. Get it now and become a publisher - instantly!  
   To get it, send
US$6,578 for the copyright license AND the complete version of this book in a 1.44 diskette, an e-book or by email.  It gives you the legal right (non-exclusive) to reprint and resell this exciting book in any way you like. It doesn't matter whether you are an individual or a corporation. A limited time offer.
    Translation rights are also available. Each translation license costs
US$6,578 and gives you the legal right to translate and resell in one language.
    With a little imagination, you can make a lot of money from reprinting, publishing or reselling this book. You can sell it as it is in book form, as a feature article to publications worldwide, or to anyone you like. You can do it even in your spare time. You are the boss!
    Recognize a good opportunity when you see one. An opportunity like this will not come your way often. Act now. See the Reprint Rights page.
 

 "Berapa ramaikah pihak berkuasa yang dikritik kerana ketiadaan imaginasi mereka dalam pengurusan dan pemerintahan negeri dan negara? Kekayaan sakti diingini oleh semua kaum masyarakat tetapi keinginan itu tidak dirasai kerana semua pihak yang berkuasa terlalu sibuk dengan masalah sendiri."

 

- Mohammad Putra

 

 

 


 


 

Copyright 2002 - 2013 by EVERB (WHATSAPP +60178705831)     Impeccable worldwide service

Contact     Main Parapsikologi     Click Here To Join

 

Buku-Buku Melayu - Malaysia

 

PAKEJ CEPUMAS

Cincin Kubu Keramat

Uncang Orang Kaya

ILMU KAYA SAKTI

PEN KUASA SAKTI

Uncang Kejayaan

Uncang Tuah

Penarik Wang

 

LOKET CINTA

Loket Pemikat Cinta

Uncang Cinta

ILMU CINTA SAKTI

Penggoda Asmara

Wafak Puisi Karomah

Azimat Katak Turus

Telur Jin

 

RAMALAN NO LOTERI

Ilmu Tuah Sakti

AYAT-AYAT SAKTI

101 AZIMAT SAKTI

Rahsia Kuasa Minda

Nombor Bertuah

Cincin Kekayaan

Penarik Tuah

 

IBU DUIT SYILING

Uncang Kesihatan

Syiling Bertuah

RINGGIT BERTUAH

Penarik Magnetik

Paku Bertuah

Muzik Meditasi

Kain Pelaris/Muzik M

 

DOA NIAT SAKTI

Selesaikan Masalah

Azimat Garam Sakti

PIRAMID SAKTI

Ilmu Kon Sakti

Pakej Pendinding

Minyak Sakti

 

Kuasa Minda 1

Kuasa Minda 2

Kuasa Minda 3

Kuasa Minda 4

Kuasa Minda 5

Kuasa Minda 6

Kuasa Minda 7

Kuasa Minda 8

Kuasa Minda 9

Kuasa Minda 10

Kuasa Minda 11

Kuasa Minda 12

Kuasa Minda 13

Kuasa Minda 14

Kuasa Minda 15

Kuasa Minda 16

Kuasa Minda 17

Kuasa Minda 18

 

CARA MEMESAN

Borang Pesanan

Berani Hidup Sakti

Barangan Sakti

Senarai_Buku Asli

SenaraiBukuMinda1

Senarai Buku Minda2

Air Sakti

Panduan Urusniaga

 

Agen_Pengedar

Agen_Pemasaran

Agen_Peniaga

Laman Web

Bisnes Internet

Lesen Hak Cipta

Komisen dan Bonus

Jadual Komisen


 

CARA MEMESAN

Semua Tangkal-Azimat diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat dalam surat/pesanan anda.

Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup bahagia.

Untuk memesan, ikut arahan berikut:

1) sila hantar sekeping kertas/surat/borang pesanan dengan maklumat berikut:- nama anda, alamat penuh, tarikh lahir, no. telefon bimbit, hajat/tujuan anda, pekerjaan anda - untuk membolehkan Tuan Guru menyediakan hadiah Ilmu Al-Hikmah, Batu Hikmah, Pendinding Diri, Ayat Pengasih, Tangkal/Azimat/ Batu/Cincin/Loket/Rantai/ Uncang/ Minyak/Ibu Duit/Ibu Dinar/ Ibu Rezeki/dll - KHAS untuk anda.

2) Poskan pesanan anda dan 'Slip Bank'/'Wang Pos' (berpalang) dibuat atas nama EVERB kepada:

EVERB
W.D.T. No. 39,
Lot 20 Bt 20 Jln Ipoh,
48000 Rawang, Selangor,
Malaysia.

Semua buku, barang dan hadiah dijamin ada.

Jangan hantar Wang Pos yang kosong.

Jangan guna pos biasa.

Hantar dengan POS EKSPRES (hanya RM2.50)


Reprint Rights

International

Reprint Rights

Resell Rights

Resale Rights   

Copyright License

Translation Rights

Books

Ebooks

Reports

Manuals

Tapes

CDs.

 

 

Products
Opportunity

Moneymaking

Achievement

Newsletters

Reprint Rights

Distributorship

Free Opportunity

Consultation

Services
Business Services

Personal Services

Occult Services

Prayer Services

Astrological Services

Ads & Typesetting

 

Unique
Lucky Coin

Solve All Problems

Universal Occult

Malay Books

Psycho Power


Special
Good Luck

Achievement

Instant Business Plan

Power Books

Private Tuition

Contests

Puzzles

 

 

About Us

About Us

Contact Us

Corporate Mission

Corporate Philosophy

 

Other

Search

Link To Us

Privacy

Opinion