everbearing

Products | Services  | Business | Email  | Occult | Gambling & Lottery | LIFE | Mail Order |

 

Reprint Books  |  Audio Books  |  Power Books  |  Contests & Puzzles   |  Self-help   |  CD Books


Home > Welcome > Opportunity > Lottery > Malaysia > Minda > Lucky Coin > Problems > Successful> Freebies Crystals NEXT

 
index sitemap advanced
="">

site search by freefind

Products
Advertising Promotion

Audio Books

Automotive - Sports

Books

Business Services

Business Opportunity

Contests - Puzzles

Dealership

Directories

Editing


Education - Reference

Financial - Real Estate

Food - Health

Free Stuff

Gambling - Lottery

LIFE - Philosophy

Mail Order - Direct Mail

Malay - Malaysia

Marketing - Sales

Non-Fiction

Novels - Fiction


Occult - Metaphysics

Opportunity - Income

Personal - Home

Plan 22A

Power Thinking

Products & Services

Publishing

Reprint Rights

Self-Improvement

Successful

Women - Sex

Writing


 

Opportunity

Pendulum Power

Pyramid Power

Cosmic Way To Riches

Cosmic Way to Love

Cosmic Way To Protection

Cosmic Way To Health

Cosmic Cone Power

Color Power

Make Anyone Do Anything

Lottery Numbers Forecast


The Magic Within

Solve All Problems

PsychoPower

Money Problems

Lucky Coin

The Magic Within

Win At Astrology Numerology

The Lottery Book

Astrological Analysis

Astrological Occult Services


Inet Success

Instant Infopublisher

Instant Internet Emp

Instant Profits

Instant Site Maker

Internetactive

Internet Cash Mac

Killer Mini Sites

Living Off The Net

Million Dollar Emails


Millionaire Marketing

Newbie Lists

Pay Per Click Com

Premier Lists

Pro Ebook Cover

Profit Pulling Reports

Resell Rights

Search Engine Secret

Secrets of Success

Spare Time

Total Internet Profits

UK Wholesale Guide

Wealth Seminar

Web Profit Package

Wholesale Sources


 

 


 

 

Parapsikologi

Contact

 

 

"Untuk berjaya, anda mesti membantu orang lain berjaya. Anda mesti menunjukkan kasih terhadap diri sendiri dan seseorang sebelum dia dapat membalas cinta atau kasih sayang anda. Anda membantu diri sendiri apabila anda membantu orang lain. Anda cinta diri sendiri apabila anda mencintai orang lain. Anda mendapat keuntungan daripada kerja anda."

- Mohammad Putra

S E A R C H

 

AGEN PENGEDAR

JADI KAYA! MULAKAN

URUSNIAGA ANDA!

Peluang kekayaan wang Ringgit dalam bisness membuat wang segera sedunia!
Peluang kerja di rumah! Peluang Ilmu Bisnes! Senang dan Berkesan!

 

Hanya satu cara untuk menjadi kaya! Jadilah bos dalam bisnes sendiri!

Sekarang, ada satu peluang untuk anda membuat wang sambilan RM1,000-RM10,000 sebulan dari rumah...

Mahu? Bagaimana? Jadilah Agen kami!

Anda pasti berjaya kerana inilah peluang -

(1) Bisnes dan produk yang terbaik!,

(2) Sistem bisnes paling senang!,

(3) Komisen dan bonus sangat tinggi!,

(4) Syarikat sumber utama!,

(5) Risalah-risalah yang sungguh hebat!,

(6) Program Agen Pengedar terbaik sedunia!

 

BISNES DAN PRODUK TERBAIK

 

Kami membekalkan barangan dan perkhidmatan yang laris dan sesuai untuk berjuta-juta orang sedunia, bisnes sambilan dengan Pelan Risalah Berkomisen yang TERBAIK.

Kami mengedar beribu-ribu buku, e-buku, kaset, CD, dan perkhidmatan yang paling laris dalam kejayaan, kekayaan, wang, inspirasi, kebahagiaan, kemajuan.

Produk Bahasa Malaysia yang panas, laris dan luas pasarannya adalah seperti Pen Kuasa Sakti, Rahsia Kuasa Minda, Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan, 101 Azimat Sakti, Ilmu Kaya Sakti, Ilmu Cinta Sakti, Ilmu Tuah Sakti, Perkhidmatan Doa Niat Sakti, Saya Berani, Syiling Bertuah, Ringgit Bertuah, Azam Untuk Berjaya, Muzik Meditasi, Kursus Kuasa Minda, Kursus Kejayaan Mega, Pembinaan Halaman dan Laman Web, Pakej Bisnes Internet Teragung, Pelan 22A, Model Piramid Sakti, Model Kon, Batu Kristal, Azimat, Penerbitan, Senarai Prospek, dan,... banyak lagi.

Anda boleh jual semuanya secara mel, e-mel, iklan, 'drop-ship' atau di internet kepada orang dalam negeri atau seluruh dunia secara sambilan.

Pelanggan memesan terus daripada anda. Anda hantarkan pesanannya kepada kami untuk diproses setelah menolak komisen anda. Tidak perlu menyimpan stok. Tiada pelaburan wang modal. Tiada pembelian. Tiada jualan langsung.

Anda hanya memasarkan barangan dan kami melakukan semua yang seterusnya. Kami mungusahakan, mengeluarkan, menghantarkan semua barangan. Promosikan produk kami ke sedunia kerana ia pasti menguntungkan anda!

BISNES YANG PALING SENANG

 

Permohonan terbuka untuk Agen Pengedar sekarang. Satu idea menarik yang bertambah dalam nilainya. Program yang menakjubkan untuk membuat wang, memulakan bisnes, meluaskan perniagaan terkini, mendapat ilmu kejayaan.

Bayaran yuran Agen melayakkan anda membeli/menjual barangan kami dengan diskaun/komisen BORONG terendah walaupun untuk satu barang sahaja - biasanya 50% untuk buku B. Malaysia, 65% buku Inggeris, sehingga 80%! Harga barang tetap.

Contoh: Anda boleh jual/beli satu (atau lebih) nashkah buku dengan komisen/diskaun 50% kepada sesiapa pun sedunia. Anda dapat Harga Borong walaupun untuk 1 barang!

Jika anda minat menjual kepada negara Malaysia/Singapura/Brunei, iklankan di majalah dan akhbar. Pendapatan sebulan beribu-ribu jika anda menjual melalui iklan majalah akhbar!

KOMISEN DAN BONUS TINGGI!

 

Contoh pendapatan Agen Pengedar:

Misalnya, anda jual 30 naskhah buku 'Ayat-Ayat Sakti Yang berkesan.' Komisen anda ialah 50%, iaitu RM27.50. Jadi, pendapatan bulanan untuk satu buku ini sahaja ialah: RM27.50 X 30 = RM825! Kalau anda juga jual 30 nashkah buku 'Pen Kuasa Sakti,' komisen pendapatan sebulan ialah: RM27.50 X 30 = RM825!

Kalau anda pun jual buku '101 Azimat Sakti Ajaib' kepada 30 orang pelanggan, maka pendapatan komisen 50% sebulan ialah: RM27.50 X 30 = RM825!

Pendapatan bulanan anda daripada hanya tiga barang kami yang sungguh laris: RM825 X 3 = RM2,475.00! Jika anda dapat 30 jualan daripada 10 barang popular kami, pendapatan sebulan anda ialah sebanyak RM8,250.00!

Pendek kata, pendapatan bulanan RM1,000 - RM10,000 atau lebih tak susah untuk sesiapa yang berusaha sedaya upaya.

Anda hanya perlu mencari berpuluhan pelanggan saja setiap bulan, bukan beratusan! Banyak pelanggan membeli dua atau lebih buku setelah membaca risalah jualan yang hebat itu. Sesetengah sering kali membeli beribu-ribu Ringgit buku dan barangan kami. Tiada gurauan!

Anda hanya perlu rajin membuat iklan di majalah, akhbar, risalah, e-mel, katalog, di internet dan menghantar risalah kepada orang yang berminat, (iaitu mereka yang menjawab iklan anda melalui SMS, telefon, surat, e-mel.) Itu saja!

Senang dan sangat menguntungkan!

SYARIKAT SUMBER UTAMA

 

Everbearing adalah Sumber Utama yang mempunyai pengalaman urusniaga yang sangat positif, sempurna dan meluas. Banyak produk adalah eksklusif kepada kami sebagai pencipta, pengeluar dan pengedar besar.

Misi kami ialah untuk menjayakan hidup semua orang. Kami berjaya, anda dan pelanggan turut berjaya. Kejayaan anda semua adalah kejayaan kami. Kami tidak dapat berjaya jika anda tidak.

RISALAH YANG SUNGGUH HEBAT

 

Semua Risalah Jualan adalah profesional, bertaraf dunia, dan sedia digunakan anda segera! Semuanya lengkap, hebat dan berkesan. Untuk wang segera, anda hanya perlu masukkan nama dan alamat (atau No. Rujukan) di dalamnya!

Mengikut kajian kami, risalah-risalah kami mempunyai kadar kejayaan 20 - 50% apabila dihantar kepada mereka yang menjawab iklan kami yang berharga RM100 ke bawah. Lain-lain syarikat besar yang menghantar berjuta risalah hanya mengharapkan kadar kejayaan 2 - 5% sahaja. Oleh itu, kalau anda hantar hanya 1000 risalah sebulan dan 200 orang membeli, pendapatan anda RM5,500!

1000 pertanyaan e-mel, surat, SMS atau telefon sebulan bukan banyak! Ada banyak syarikat yang mengurus beribu-beribu pertanyaan atau pesanan sehari. Ada banyak juga yang hantar beratus-ratus ribu atau juta risalah sebulan.

Program Agen peluang yang sangat baik. Apa lagi, halaman Internet sedia membuat wang untuk anda sebaik sahaja kami membina satu Laman Web yang profesional, KHAS untuk anda!

PROGRAM AGEN TERBAIK SEDUNIA

 

Jika anda mampu jual barangan kami sedunia, anda menggunakan cara-cara percuma seperti e-mel, lelong, enjin cari, iklan, jualan mel, dan Laman Web anda di Internet. (Kami boleh membina anda sebuah Laman Web yang sangat besar untuk membolehkan anda menjual beribu-ribu produk kepada berjuta-juta orang sedunia.) Ini Bisnes Antarabangsa Segera terkini!

Anda hanya mengedar risalah dan tolak komisen anda dari setiap jualan yang anda terima. Kami lakukan semua yang seterusnya untuk anda. Tidak ada apa lagi yang perlu anda lakukan! MENGAPA? Semua kerja/urusan - pembelian, stok, penghantaran, jualan, penyelidikan, pengujian, pengkajian, sokongan, perkembangan, pentadbiran, pemungutan, perakaunan, servis, penyelenggaraan dilakukan untuk anda.

APA ANDA AKAN DAPAT?

'Kit Bisnes' anda merupakan Program Bisnes Segera dan mengandungi CD Peluang Laman Web Bisnes Berkembar Istimewa, semua Arahan, Borang dan Risalah Jualan Berkomisen yang anda perlu untuk membuat wang segera.

PENDAPAT ORANG LAIN

 

"...Produk Everbearing sungguh hebat! Saya hantar kpd 200 orang dapat komisen RM1000!" - A.Z., MY.

"Perkhidmatan sangat cekap dan cepat! Akan pesan barang lain pula!" - N.H., MY

"Alhamdullilah,segala apa yang diamalkan telah membuahkan hasil... " - S.M., MY

"Saya kaki lelong. Menjual melalui emel... peluang yang mengkagumkan dan tidak boleh dilepaskan. Jika tidak dapat membuat wang di situ, di mana lagi...?" - F.B., HK

"Saya menyertai setelah mengetahui bahawa menjual buku melalui e-mel adalah lebih hebat daripada TV dan MURAH! Ia sangat menguntungkan. Syabas! Saya gembira kerana melakukannya!" - K.J., MY

"Saya hanya berjaya mendapatkan 35 orang untuk menyertai... saya hanya menghantarnya kepada kawan-kawan saja ... tidak lama lagi komputer saya akan saya tukarkan kepada mesin membuat wang!" - F.J.R., AU

"...Mendapat $500... menjual buku-buku anda di laman -laman web lelong & iklan. ...menakjubkan!" - D.H., SG

"Iklan RM90, dapat 260 respon dan RM1300 komisen! T.Kasih!" - R.H., MY

"Terima kasih diatas laman web bisnes besar, yang tuan telah bina saya dengan tambahan 20 produk sendiri. - A.B., MY

TAWARAN BONUS PERCUMA!!!

 

BONUS #1: Peluang mendapat Laman Web Berkembar dengan harga sangat rendah. Jimat beribu-ribu Ringgit! Butir lengkap di dalam 'Kit Bisnes' anda.

BONUS #2: Satu Batu Hikmah dan dua Tangkal Azimat untuk Tuah dan Kejayaan dalam bisnes, dituju, dibuat KHAS untuk Anda! (Bernilai RM90!)

BONUS #3: Semua bimbingan/rundingan mengenai bisnes, kejayaan dan produk melalui panggilan telefon, mesej SMS, surat atau e-mel adalah PERCUMA! (Bernilai Beribu-ribu Ringgit!)

BONUS #4: Satu CD 750 e-Buku/e-Laporan mengenai semua aspek bisnes, kejayaan, kekayaan, pengiklanan, jualan, mel, Internet! Termasuk KEBENARAN untuk anda menjual, membahagi/mencetak semula!!! (Nilai RM699!).

CD ini diberikan kepada anda yang menyertai Agen Pengedar setahun atau 6 bulan sahaja.

BERTINDAKLAH SEKARANG!

 

Jangan lepaskan peluang wang daripada produk asli, hebat, dan benar! Jangan lepaskan peluang mendapat ilmu, memajukan hidup anda.

Harga menjadi Agen sangat murah. Sila sertai sekarang sebelum ia dinaikkan lagi. Harga tetap.

Senarai harga untuk Agen Pengedar:

 

1 tahun - RM384 (Jimat!!!), (Yang Terbaik!!!)

6 bulan - RM300; 3 bulan - RM210;

1 bulan - RM100, setiap bulan!


 

BORANG PESANAN POS

 

CARA MEMESAN!
 

Untuk mendapat barang dengan cepat dan selamat, sila ikut tiga langkah berikut:-
 

1. buat bayaran melalui bank atau pejabat pos.

Bank: Masuk wang tunai ke akaun berikut:
 

Nama: EVERB

Bank: Bumiputra-Commerce Bank Berhad, Malaysia.

Anda boleh masuk wang di mana-mana Bank Bumiputra-Commerce, Maybank ("Sistem Giro Antara Bank"), bank-bank lain, mesin-mesin ATM, mesin-mesin Masuk Wang Tunai, di laman-laman web perbankan online, juga melalui Kad Kredit anda.

Pejabat Pos: Beli Wang Pos / Kiriman Wang/Kiriman Wang Ekspres dengan maklumat berikut:

Penerima: EVERB

No. Telefon: (Malaysia) 017-5231484 (Ini Penting!!)

Pejabat Pembayar: Pejabat Pos Rawang, Selangor, Malaysia.

AWAS!!! Pastikan anda tulis EVERB dan "Akaun Penerima Sahaja" pada setiap Wang Pos/Kiriman Wang supaya orang lain tidak boleh curi/menunaikan Wang anda!

 

AMARAN!!! Jangan sekali-kali hantar wang tunai atau Wang Pos/Kiriman Wang yang kosong atau yang tidak berpalang!!! Sangat Merbahaya!!


2. Poskan slip bank / resit Kiriman Wang Ekspres/Wang Pos/ Kiriman Wang Biasa bersama dengan gambar paspot/salinan IC/nama ibu anda - diperlu oleh Tok dalam penyediaan hadiah2 Azimat.

3. Hantar dengan Pos Ekspres kepada:

EVERB
W.D.T. No. 39
Lot 20 Batu 20 Jalan Ipoh
48000 Rawang, Selangor
Malaysia.

Tel.: (Malaysia) 017-5231484
 

* Potong yang tidak berkenaan.Pilih satu saja.

[ ] YA! Saya mahu menjadi Agen Pengedar* untuk 1 tahun / 6 bulan / 3 bulan / 1 bulan*. Sila kirimkan 'Kit Bisnes' saya dan BONUS dalam 7 hari.


Bayaran:

  1. Dalam Malaysia, kirimkan RM384 untuk 1 tahun Agen Pengedar;

RM300 untuk Agen Pengedar 6 bulan;

RM200 untuk Agen Pengedar 3 bulan;
RM100 untuk Agen Pengedar 1 bulan;

  1. Di Singapura/Brunei, sila tambahkan RM15.00 untuk kos hantaran melalui pos daftar ATAU tambahkan RM35.00 untuk kos hantaran melalui Poslaju Courier.

Saya sertakan Slip Bank/resit Kiriman Wang Ekspres/Wang Pos Malaysia/Wang Kiriman/Wang Pos Singapura/Brunei/ bernilai RM _________

 

 

Nama:

______________________________________

Alamat:

______________________________________

______________________________________

Pekerjaan:

______________________________________

Tarikh Lahir:

______________________________________

No. Rujukan:

______________________________________

Email:

______________________________________

Telefon:

______________________________________

 

    Jika ruang borang tak cukup, tulis atas kertas lain.  

 

  • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.


Untuk menyertai sebagai Agen Pemasaran selama satu tahun:

 

  

 


Untuk menyertai sebagai Pengedar selama satu tahun:

 

  

 


 

Untuk memesan melalui pos, sila klik di bawah:

 

   BORANG PESANAN POS 

 

Lain-lain buku Bahasa Melayu, Program Bisnes, barangan dan perkhidmatan boleh didapati di halaman-halaman di bawah.

Semua Produk, barangan dan Perkhidmatan Doa, Niat, Sakti, Tangkal, Azimat dibuat dengan kegunaan Kuasa Minda Mistik, Gerak Hati yang baik, Bayangan Positif sahaja.

Tidak melibatkan unsur-unsur jin, hantu, benda halus.

Tidak berkenaan dengan apa jua kepercayaan atau amalan tahyul.

Perkhidmatan sedunia sejak 1981.

Sesuai untuk semua kaum, semua agama.

Semua barangan khas (seperti cincin, loket, rantai, azimat, ilmu, doa, duit, uncang, ramalan, pakej) dibuat, didoakan KHAS untuk ANDA oleh Tok Guru Mohammad Putra.

Anda akan menerima arahan lengkap dan cara penggunaan.

Semua barang asli dan lengkap. Tiada dua produk yang sama. Tiada bandingannya di dunia.

Tok (yang banyak membantu pelanggan berjaya, menyelesaikan masalah, menikam nombor dan sering kali menang dalam perjudian, peraduan dan pertandingan) sedia berkongsi semua ilmu dan barang saktinya yang dipercayai berkesan.

Tok berjanji menggunakan semua kebolehannya dan melakukan apa yang terdaya dalam penyediaan barang KHAS untuk Anda dengan niat bagus, kaedah yang boleh dipercayai, halal, tidak menyalahi hukum Islam, dan gerak hati yang positif.

Semuanya bertujuan hanya untuk menolong anda.

 

 

Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan 101 Azimat Sakti Ajaib Ilmu Kaya Sakti - Batu Hikmah Kaya
Ilmu Cinta Sakti Ilmu Tuah Sakti - Batu Hikmah Tuah Borang Pesanan
Perkhidmatan Doa Niat Sakti Peluang Wang Bisnes Internet Kursus Kuasa Minda 2005
Ilmu Kekayaan 22am1 Ilmu Kejayaan 22am2 Ilmu Minda Positif 22am3
Ilmu Kesan Pengaruh 22am4 Ilmu Hati Positif 22am5 Ilmu Kesuburan Semula Jadi 22am6
Ilmu Kuat Semangat 22am7 Ilmu Kewajaran Fikiran 22am8 Ilmu Tersangat Bahagia 22am9
Ilmu Cinta 22am10 Ilmu Perlindungan 22am11 Ilmu Kesihatan 22am12
Ilmu Minda Psikik 22am13 Ilmu Daya Pengetahuan 22am14 Ilmu Azam Untuk Berjaya 22am15
Ilmu Kuasa Kehidupan 22am16 Ilmu Daya Hidup 22am17 Ilmu Kefahaman 22am18
Rahsia Kuasa Minda Hot Mail Melayu Kursus Kejayaan Mega Plan 22AM
Selesaikan Semua Masalah A1008M Syiling Bertuah Kaset Muzik Meditasi Gua Hantu
Program Agen Pengedar Pen Kuasa Sakti Program Bisnes Agen Peniaga
Pelan Pemasaran, Panduan Komisen dan Bonus Jadual Komisen
Peluang Wang Bisnes Internet Buku-Buku Kejayaan Buku-Buku Kekayaan

 

"Maintain the momentum by promoting your ideas to more people every day. As more people benefit from your ideas the world must become a better place. You can, indeed, make a difference in more ways than you can imagine."

 

- Van Gogh

 

 

 


Copyright 2002 - 2013 by EVERB (WHATSAPP +60178705831)    Impeccable worldwide service

Click Here To Join

Buku-Buku Melayu - Malaysia

 

PAKEJ CEPUMAS

Cincin Kubu Keramat

Uncang Orang Kaya

ILMU KAYA SAKTI

PAKEJ CEPUMAS

Uncang Kejayaan

Uncang Tuah

Penarik Wang

 

LOKET CINTA

Loket Pemikat Cinta

Uncang Cinta

ILMU CINTA SAKTI

Penggoda Asmara

Wafak Puisi Karomah

Azimat Katak Turus

Telur Jin

 

RAMALAN NO LOTERI

Ilmu Tuah Sakti

AYAT-AYAT SAKTI

101 AZIMAT SAKTI

Rahsia Kuasa Minda

Nombor Bertuah

Cincin Kekayaan

Penarik Tuah

 

IBU DUIT SYILING

Uncang Kesihatan

Syiling Bertuah

RINGGIT BERTUAH

Penarik Magnetik

Paku Bertuah

Muzik Meditasi

Kain Pelaris/Muzik M

 

DOA NIAT SAKTI

Selesaikan Masalah

Azimat Garam Sakti

PIRAMID SAKTI

Ilmu Kon Sakti

Pakej Pendinding

Minyak Sakti

 

Kuasa Minda 1

Kuasa Minda 2

Kuasa Minda 3

Kuasa Minda 4

Kuasa Minda 5

Kuasa Minda 6

Kuasa Minda 7

Kuasa Minda 8

Kuasa Minda 9

Kuasa Minda 10

Kuasa Minda 11

Kuasa Minda 12

Kuasa Minda 13

Kuasa Minda 14

Kuasa Minda 15

Kuasa Minda 16

Kuasa Minda 17

Kuasa Minda 18

 

CARA MEMESAN

Borang Pesanan

Berani Hidup Sakti

Barangan Sakti

Senarai_Buku Asli

Senarai Buku Minda1

Senarai Buku Minda2

Air Sakti

Panduan Urusniaga

 

Agen_Pengedar

Agen_Pemasaran

Agen_Peniaga

Laman Web

Bisnes Internet

Lesen Hak Cipta

Komisen dan Bonus

Jadual Komisen

 

Reprint Rights

International

Reprint Rights

Resell Rights

Resale Rights   

Copyright License

Translation Rights

Books

Ebooks

Reports

Manuals

Tapes

CDs.

 

 

Products
Opportunity

Moneymaking

Achievement

Newsletters

Reprint Rights

Distributorship

Free Opportunity

Consultation

Services
Business Services

Personal Services

Occult Services

Prayer Services

Astrological Services

Ads & Typesetting

 

Unique
Lucky Coin

Solve All Problems

Universal Occult

Malay Books

Psycho Power


Special
Good Luck

Achievement

Instant Business Plan

Power Books

Private Tuition

Contests

Puzzles

 

 

About Us

About Us

Contact Us

Corporate Mission

Corporate Philosophy

 

Other

Search

Link To Us

Privacy

Opinion

 

 

CARA MEMESAN

Semua Tangkal-Azimat diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat dalam surat/pesanan anda.

Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup bahagia.

Untuk memesan, ikut arahan berikut:

1) sila hantar sekeping kertas/surat/borang pesanan dengan maklumat berikut:- nama anda, alamat penuh, tarikh lahir, no. telefon bimbit, hajat/tujuan anda, pekerjaan anda - untuk membolehkan Tuan Guru menyediakan hadiah Ilmu Al-Hikmah, Batu Hikmah, Pendinding Diri, Ayat Pengasih, Tangkal/Azimat/Batu/ Cincin/Loket/Rantai/ Uncang/Minyak/Ibu Duit/Ibu Dinar/Ibu Rezeki/dll - KHAS untuk anda.

2) Poskan pesanan anda dan 'Slip Bank'/'Wang Pos' (berpalang) dibuat atas nama EVERB kepada:

EVERB
W.D.T. No. 39,
Lot 20 Bt 20 Jln Ipoh,
48000 Rawang, Selangor,
Malaysia.

Semua buku, barang dan hadiah dijamin ada.

Jangan hantar Wang Pos yang kosong.

Jangan guna pos biasa.

Hantar dengan POS EKSPRES (hanya RM2.50)

 

 

 

FREE Duplicate Website Opportunity!

Yes, you can have this professional website custom-made for you - G-R-E-A-T! With your own products added, too! Saves you thousands! We can make you a duplicate of THIS Mail Order, Business, Success, Drop Ship Web Site for only a very small one-time setup fee! Details Click Here! To order, phone us or send an e-mail. Call now!