everbearing

Products | Services  | Business | Email  | Occult | Gambling & Lottery | LIFE | Mail Order |

 

Reprint Books  |  Audio Books  |  Power Books  |  Contests & Puzzles   |  Self-help   |  CD Books


Home > Welcome > Opportunity > Lottery > Malaysia > Minda > Lucky Coin > Problems > Successful> Freebies Crystals NEXT

Pen Kuasa Sakti

 

 
index sitemap advanced
="">

site search by freefind

 

 

Parapsikologi

Contact

 

 

Products
Advertising Promotion

Audio Books

Automotive - Sports

Books

Business Services

Business Opportunity

Contests - Puzzles

Dealership

Directories

Editing


Education - Reference

Financial - Real Estate

Food - Health

Free Stuff

Gambling - Lottery

LIFE - Philosophy

Mail Order - Direct Mail

Malay - Malaysia

Marketing - Sales

Non-Fiction

Novels - Fiction


Occult - Metaphysics

Opportunity - Income

Personal - Home

Plan 22A

Power Thinking

Products & Services

Publishing

Reprint Rights

Self-Improvement

Successful

Women - Sex

Writing


 

Opportunity

Pendulum Power

Pyramid Power

Cosmic Way To Riches

Cosmic Way to Love

Cosmic Way To Protection

Cosmic Way To Health

Cosmic Cone Power

Color Power

Make Anyone Do Anything

Lottery Numbers Forecast


The Magic Within

Solve All Problems

PsychoPower

Money Problems

Lucky Coin

The Magic Within

Win At Astrology Numerology

The Lottery Book

Astrological Analysis

Astrological Occult Services


Inet Success

Instant Infopublisher

Instant Internet Emp

Instant Profits

Instant Site Maker

Internetactive

Internet Cash Mac

Killer Mini Sites

Living Off The Net

Million Dollar Emails


Millionaire Marketing

Newbie Lists

Pay Per Click Com

Premier Lists

Pro Ebook Cover

Profit Pulling Reports

Resell Rights

Search Engine Secret

Secrets of Success

Spare Time

Total Internet Profits

UK Wholesale Guide

Wealth Seminar

Web Profit Package

Wholesale Sources


 

 

FREE Duplicate Website Opportunity!

Yes, you can have this professional website custom-made for you - G-R-E-A-T! With your own products added, too! Saves you thousands! We can make you a duplicate of THIS Mail Order, Business, Success, Drop Ship Web Site for only a very small one-time setup fee! Details Click Here! To order, phone us or send an e-mail. Call now!

 

"Anda tidak akan pasti kerana apa yang anda lihat sering kali tidak menunjukkan keadaan yang sebenar. Anda tidak mungkin tahu apa yang akan berlaku dalam perhubungan anda dengan orang kecuali anda mengawal dan mengurus keadaan dengan kegunaan kuasa minda dan hati anda. Apa yang anda tidak dapat tahu melalui lima deria, gerak hati anda boleh. Sedari gerak hati anda."

 

- Mohammad Putra

 


 

 

Tiada penipuan. Tiada kalut-ribut. Barang dijamin sampai ke tangan anda dengan selamat.

EVERB juga memberikan bimbingan dan panduan sepenuhnya kepada semua pelanggan.

Bukan seperti syarikat lain yang hanya menjual barang, kemudian lupakan anda kerana pengetahuan yang terbatas tentang barang itu. Kami lain dari yang lain.

Semua barang sah, asli, berilmu, bermutu tinggi, bukan seperti buku beberapa helai kertas fotostat yang dijual orang lain dengan harga mahal.

 

 

 

 

All products and services are natural and universal. They have no connection with any race, religion, denomination or ideology. Anyone, from any location, of any age, sex, race or religion can use them.

 

 

Tidak bercanggah dengan Agama

S E A R C H

BERIBU-RIBU PEMBACA MELAPORKAN -

PEN KUASA SAKTI 

BENAR-BENAR BERKESAN!

 

Sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah! Terbaru. Sudah cuba barulah tahu kesannya!


PERCUMA!! PERCUMA!!

n Pesan dalam 14 hari dan anda dapat barang yang didoakan, dijampi, dibuat Khas untuk anda!!!:-

 1. Pen Kuasa Sakti (buku 88 mukasurat oleh Zidi Asal dan Kareena Antius);
 2. Batu Hikmah Pen Kuasa Sakti untuk melindungi anda daripada Serangan Psikik, Sumpahan, Sihir, Ilmu Hitam;
 3. Azimat Pen Kuasa Sakti untuk melindungi anda dalam hal kewangan-cinta-nasib;
 4. Pendinding Diri;
 5. Ayat Pengasih,
 6. 1 Pen Sakti khas untuk anda,
 7. Ibu Rezeki No. 7/7.
 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.


Banyak pembaca telah memberi testimoni-testimoni yang gembira setelah membeli buku ini. Beberapa contoh:

Seorang kerani, kecewa dengan kelakuan rakan sekerjanya, mencuba PEN KUASA SAKTI. Dua minggu kemudian rakan sekerjanya dipindahkan ke jabatan lain!

Seorang wanita, putus harapan gara-gara ketidaksudian teman lelaki mengahwininya, mencuba PEN KUASA SAKTI. Teman lelakinya menelefon pada kemudian harinya!

Satu pasangan dewasa mendapati kehidupan mereka menjadi sengsara setelah sebuah keluarga bermasalah berpindah di sebelah rumahnya. Mereka mencuba PEN KUASA SAKTI; enam minggu kemudian keluarga tersebut diusir!

Seorang janda melaporkan kemenangan loteri yang berturut-turut! Dalam enam bulan, kemenangannya berjumlah $35,000!

Ia adalah jawapan kepada segala keinginan anda kerana ia sangat mudah dan efektif! Sesiapa saja boleh melakukannya! Anda boleh melakukannya walaupun sakit dan terlantar di katil!

KUASA sakti yang anda akan seru dalam doa atau jampi dalam buku ini sangat berkesan! Ia adalah ilmu sakti hebat yang sama digunakan oleh ahli-ahli ilmu batin zaman dahulu!

SEGALA tanda dan simbol berkuasa yang tepat dan sama yang digunakan oleh ahli-ahli kebatinan ada didalam buku ini!

Inilah buku yang anda sedang tunggu-tunggu kerana ia mengajar ilmu batin yang betul, berkuasa, dan mudah!

Anda TIDAK PERLU guna kemenyan, lilin, minyak, dan sebagainya! Anda tidak perlu membuat apa jua penggambaran! Anda tidak perlu susah payah bergelut untuk menggambarkan semua kemahuan anda lagi! Tiada teknik yang lebih senang!

Ia boleh menyebabkan perhubungan romantik . . . Ia boleh membuatkan seseorang menjadi hamba cinta anda yang rela (anda fikir kami bergurau? Cubalah!) . . . Ia boleh mendatangkan wang dengan tidak disangka-sangka ... Ia boleh menyebabkan orang lain menjadi murah hati dengan anda. Bukan itu saja, sekiranya anda mahu memberi amaran, ajaran, contoh tauladan kepada seseorang, Pen Kuasa Sakti boleh membalas dendam untuk anda. Tetapi jaga: teknik akulta ini boleh hancur binasa.

Rahsia Pen Kuasa Sakti terkandung dalam simbol-simbol kuno dalam buku ini. Anda hanya perlu melukis mereka dengan pen dan kertas. Ia tidak menjadi masalah jika anda tidak mahir dalam lukisan atau tulisan. Ketepatan dan gaya tidak penting.

Anda boleh menggunakan pen dan kertas biasa. Anda tidak memerlukan sebarang dakwat sihir, pen atau kertas istimewa. Ianya sangat mudah, kanak-kanak pun boleh melakukannya!

Buku ini tidak mempunyai sebarang kepercayaan karut. Ia menyampaikan ajaran ilmu batin yang benar dalam cara yang sangat mudah dan sungguh praktikal. Anda tidak pernah melihat arahan-arahan ilmu batin yang disampaikan dengan jelas dan mudah. Kami telah berusaha sedaya-upaya untuk membuatkan hal kuasa sakti mudah diperolehi oleh banyak orang. Setiap muka surat mengandungi satu upacara Pen Kuasa Sakti dari mula hingga akhir: semua perkara yang anda perlu tahu diberikan dalam bentuk lengkap pada setiap muka surat. Anda tidak perlu membuat rujukan di merata-rata tempat. Anda tidak perlu berlatih berminggu-minggu. Anda boleh mula hari ini juga!

Jika anda mempunyai pen dan kertas, anda boleh mulakan hari ini juga. Anda boleh lakukannya walaupun terlantar sakit di katil. Anda boleh lakukannya di mana-mana saja mengikut cara dan waktu yang sesuai bagi anda. Ilmu kuasa sakti ini asli dan berkuasa. Tiada sebarang gimik. Tiada ayat atau tunjuk ajar yang terlalu panjang lebar; hanya maklumat praktikal dan langsung.

Penumpuan pemikiran anda dengan pen dan kertas dikira sebagai satu upacara yang berunsur ghaib. Apabila ia dilakukan dengan simbol-simbol kuno dalam buku ini, ia menjadi satu daya yang berkesan untuk mencapai segala keinginan anda!

Ia adalah satu kuasa yang tiada orang boleh tentang. Pihak yang berkuasa tidak boleh melawannya. Ia bekerja dengan senyap dan tersembunyi melalui getaran-getaran corak kosmos dan mempengaruhi secara langsung segala pemikiran dan emosi mereka yang anda sasarkan.

Seorang pemuda yang menulis surat yakin bahawa ia adalah PEN KUASA SAKTI yang membuatkan majikannya menaikkan gajinya. Dia juga menggunakannya untuk memenangi cinta seseorang yang tidak mempedulikannya sebelum ini.

Orang yang mempunyai kesukaran dalam melukis, menulis atau menggambarkan sesuatu tidak perlu bimbang. Anda hanya memerlukan pen dan kertas untuk melukis tanda-tanda dan simbol-simbol dalam buku ini. Anda tidak diminta untuk menjadi artis. Samada anda lukis dengan elok atau teruk tidak menjadi masalah. Untuk kata-kata kuasa yang berunsur batin, anda hanya perlu menyalin mereka sebagaimana yang ditulis dalam buku. Senang. DAN INGAT, TIADA PENGGAMBARAN.

Orang Mesir purba percaya bahawa menulis dan melukis adalah tindakan-tindakan yang berunsur ghaib. Hanya para paderi dan ahli sihir boleh melakukannya. Oleh itu, orang ramai tidak dibenar belajar menulis dan melukis. Orang purba percaya bahawa kuasa-kuasa ketuhanan terdapat dalam pelbagai tanda, simbol dan imej. Mereka percaya jika seseorang melukis simbol-simbol dan imej-imej itu dengan penuh niat, dia sedang membuat doa untuk meminta pertolongan kuasa-kuasa ghaib. Ini adalah sama dengan membuat doa yang menyeru Tuhan.

Di Mesir dan di tempat lain dalam dunia purba, ahli-ahli sihir menjadi lebih kaya dan berkuasa kerana mereka menggunakan apa yang pengarang buku ini panggil PEN KUASA SAKTI.

NIAT-NIAT ANDA YANG DINYATAKAN MELALUI SIMBOL-SIMBOL, AYAT-AYAT YANG BERUNSUR GHAIB DI ATAS KERTAS MEMPUNYAI KUASA UNTUK MENYEBABKAN SESUATU PERKARA MENJADI KENYATAAN.

Tetapi anda tidak perlu memahami hal ghaib ini. Untuk mendapatkan cahaya elektrik, anda hanya memetik suis lampu; anda tidak perlu menjadi seorang juru elektrik. Begitu juga, anda hanya ikut arahan-arahan yang mudah dalam buku ini untuk menjadikan impian anda satu realiti!

 • Mendapatkan seorang kekasih yang anda mahu!

 • Bagaimana untuk mendapatkan cinta rahsia anda!

 • Bagaimana membuatkan seseorang cintakan anda saja!

 • Bagaimana untuk memperolehi wang dengan cepat!

 • Bagaimana mendapat wang dengan tidak disangka-sangka!

 • Bagaimana untuk mendapatkan kerja atau naik pangkat!

 • Bagaimana untuk membuatkan seorang jiran berpindah!

 • Bagaimana melindungi diri daripada orang bermasalah!

 • Bagaimana mempertahankan diri daripada kena serapah!

 • Bagaimana untuk mengucapkan doa atau jampi supaya mendatangkan kecelakaan kepada musuh-musuh anda!

 • BAGAIMANA MEMBALAS DENDAM DALAM KEWANGAN!

 • Bagaimana membalas dendam ke atas bekas kekasih anda!

 • Bagaimana membalas dendam untuk ketidakadilan anda!

Buku yang sangat popular! Sudah cuba barulah tahu kesannya.

BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN!

 

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa saja). SMS ke no tel +60 123055971 atau poskan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas maklumat yang berikut:

 1. Nama, alamat, tarikh lahir, anda (atau orang yang ditaja);

 2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);

 3. Barang pesanan;

 4. Amaun, tarikh dan no resit (SEQ No.) slip bank.

 

Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

HADIAH-HADIAH YANG HEBAT!

Produk ini sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah. Tidak bercanggah Agama.
 

Buku PEN KUASA SAKTI. Oleh Zidi Asal dan Kareena Antius. 88 Mukasurat.  Diterbitkan oleh EVERB, WDT No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel.: +60123055971.

 

 

Buku #9044M ................................. Harga: RM60.00 (US$15.00) pos jelas dalam Malaysia.

 

PEN KUASA SAKTI sangat Berkesan! Kuasa Kehidupan akan memenuhi hasrat anda jika anda berani cuba.


 

 


 

 

CINCIN KUBU 
KERAMAT

 

 

Cincin paling popular! Sesuai untuk semua hajat, jantina, dan kaum. Mimpi nombor. Mendapat tuah. Menang loteri.

 

p Cincin yang sungguh istimewa! Lain dari yang lain. Ikut apa saja kehendak si pemakainya. Beri petunjuk dalam pelbagai cara untuk kepentingan tuannya. Kuat senjata sulit. Hebat di ranjang! Hidup senang dan bahagia di dunia dan akhirat.

n Boleh mengubat penyakit zahir dan batin. Murah rezeki, durian runtuh, kekayaan material. Wibawa diri. Dihormati kawan. Digeruni lawan. Pelaris perniagaan. Menarik cinta.

n 1001 khasiat yang tersurat dan tersirat yang datangnya dalam sanubari si pemakai sendiri. Cincin ditahbiskan dan disucikan dengan daya-daya hebat. Perlindungan daripada makhluk halus & sihir. Pembuang saka, kelemahan, malang, kekurangan, ketakutan kepada seseorang atau sesuatu.

Untuk memesan, sila beritahu (telefon/SMS/surat) hajat anda, nama ibu, saiz jari cincin anda (Sila ukur di kedai emas/kristal atau hantar sampel cincin dalam bentuk cincin atau dawai.)

l Pesan dalam 14 hari dan anda dapat barang yang didoakan, dijampi, dibuat Khas untuk anda:-

 1. Cincin Kubu Keramat,
 2. Ilmu Amalan Rahsia Cincin Kubu Keramat,
 3. Buku Tangkal Azimat,
 4. Azimat Kubu Keramat,
 5. Batu Hikmah Kubu Keramat,
 6. Rantai Tangan Keramat,
 7. Loket Keramat,
 8. Pau Keramat,
 9. Pendinding Diri,
 10. 10 Ilmu Al-Hikmah dari Bhg. AL-HIKMAH,
 11. Rantai Leher Kubu Keramat,
 12. Ayat Pengasih,
 13. Ibu Dinar,
 14. Minyak Ajaib,
 15. Garam Kubu Keramat.
 • Semua Tangkal - Azimat - Batu - Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat dalam surat/pesanan/gambar/salinan kad pengenalan anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup bahagia.

BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN!

 

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa saja) SMS ke no tel +60 123055971 atau poskan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas maklumat yang berikut:

 1.  Nama, alamat, tarikh lahir, anda (atau orang yang ditaja);

 2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);

 3. Barang pesanan;

 4. Amaun, tarikh dan no resit (SEQ No.) slip bank.

 

Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

 

Produk ini sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah. Tidak bercanggah Agama.
 

 

CINCIN KUBU KERAMAT.

Oleh Mohammad Putra dan Khadijah Idham.

  

Diedarkan oleh:-

EVERB, WDT No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel.: (Malaysia) 017-5231484.

 

 

 

Cincin Kubu Keramat ........................... Harga: RM250.00 (US$71.00) pos jelas dalam Malaysia.

 

Pesanlah HARI INI sementara barang ini masih boleh didapati pada harga yang rendah ini!

 

 


 


101 AZIMAT 
SAKTI AJAIB

 


 

Alamilah... Keajaiban Dalam Kesihatan, Kekayaan, Cinta dan Kejayaan... Azimat Sakti untuk CINTA ... WANG ... PENYEMBUHAN ... PERLINDUNGAN dengan serta merta! 101 AZIMAT SAKTI disediakan untuk kegunaan anda pada hari yang sama!

 

 

Terdapat sebanyak 101 jenis Azimat Sakti dari abad ke-14 diilustrasikan dalam buku baru ini. Sesuai untuk semua agama, semua masalah. Untuk kegunaan segera! Selesaikan masalah anda secara AJAIB.
 

Ia menakjubkan tetapi betul: ANDA boleh memenuhi semua kehendak dan keinginan anda dengan Azimat-azimat ini.

 

Apa jua yang anda inginkan, salah satu daripada Azimat Sakti buku ini boleh menolong anda!

 


 

PERCUMA!!! Tangkal - Azimat - Batu Asli - Ilmu Menjumpai Harta Karun

Pesan awal dan anda mendapat:

 1. 101 AZIMAT SAKTI AJAIB (buku 88 muka surat oleh Johan Alim);

 2. Batu Hikmah Asli Pengaruh-Psikik yang dijampi khas untuk anda untuk mendapat sokongan orang-orang berpengaruh, mendapat balik/semula seseorang/sesuatu selepas berjuang;

 3. Tangkal Azimat Asli yang dijampi khas untuk menolong anda dalam usaha mendapat Ilmu-Ilmu dan menguatkan Kuasa Psikik yang terpendam;

 4. Azimat Pendinding Diri;

 5. Ilmu Al-Hikmah:- Azimat Raja Sulaiman Khiaatimussulaimani and Ilmu Menjumpai Harta Karun.

 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.MENANGI KASIH SAYANG & HORMAT


Kehidupan seorang suri rumahtangga dalam keadaan kucar-kacir. Suaminya tidak lagi minat dengannya. Anak-anak pula tidak dapat dikawal. Dalam masa dua minggu dia membawa azimat sakti perseginya, dia melaporkan, kelakuan mereka berubah sepenuhnya.

 

"Sungguh ajaib!" kata perempuan itu. "Suami saya sekarang lebih penyayang dan mengambil berat. Perangai anak-anak saya pula menjadi lebih bagus, jauh daripada yang diduga!"

 

Dia menyebut ayat sakti itu dan membawa tangkal azimat di sisinya dan mendapat keputusan yang memberangsangkan! Perkara seperti ini adalah kebiasaan yang dilaporkan oleh pembeli-pembeli buku Azimat Sakti Ajaib.


CINTA DARIPADA SEORANG JANDA...


Nik gilakan seorang wanita yang memang susah untuk dipikat. Sejak kematian suaminya, wanita itu telah hilang minat hidup. Tetapi fikirannya berubah dengan penuh dramatik dalam masa sebulan, menurut lelaki itu.

 

Tiga bulan kemudian, lelaki tersebut melaporkan, "Dengan ikhlas saya boleh katakan bahwa dia sekarang mencintai saya. Saya sendiri sungguh hairan!"


AZIMAT SAKTI UNTUK CINTA DAN ROMAN


Beberapa jenis azimat telah disediakan untuk mendapat cinta daripada suami, isteri, keluarga, janda, duda, teman sejiwa, mana-mana lelaki-gadis muda, lelaki-gadis tua, orang kaya, kekasih astral atau roh.

 

Ada juga Azimat yang membangkitkan perasaan cinta dan hawa nafsu seseorang yang tanpa kemesraan, kebaikan hati, semangat atau emosi... Membuatkan seseorang tidak dapat menahan diri dengan perasaan cinta atau nafsu. Dapat cinta kekal.


KELIHATAN LEBIH MUDA... RASA BAIK


Pengikut-pengikut Azimat Sakti pada abad ke-14 sebenarnya juga percaya bahawa azimat ini boleh mengubah penampilan fizikal seseorang!

 

Seorang pengguna telah menulis: "Saya rasa ragu-ragu tetapi percaya saya tak akan kerugian apa-apa pun jika saya cuba!"

 

Dua minggu kemudian, katanya: "Saya rasa lebih bagus dan sihat, rohani dan jasmani. Selepas sebulan, saya sumpah saya kelihatan lebih muda! Suami saya pun menyedari perbezaannya!"


MENGAPAKAH AZIMAT INI BERKESAN?


Kepercayaan Tradisi menegaskan bahwa imej-imej suci yang tersembunyi di dalam Azimat itu menghidupkan kuasa ghaib yang mempengaruhi dunia kebendaan. Walau apa jua keterangan, banyak orang tahu (dari pengalaman) dan percaya bahawa mereka yang membawa Azimat ini akan mengalami kejadian-kejadian aneh yang menggembirakan!


JADIKAN DIRI KELIHATAN LEBIH TUA!


Ada sesetengah orang muda yang merasai penampilan dan wajah muda mereka adalah satu kecacatan dan kekurangan, kerana sebab-sebab tertentu. Usah bimbang. Kini, adanya azimat untuk membuatkan anda kelihatan tua!


DARAH BEKU YANG BESAR HILANG!


Kematian dielakkan! Seorang lelaki yang sakit nazak menyimpan Azimat di sisinya dan memerima informasi penting yang menyelamatkan nyawanya! Dua tahun kemudian, kesihatannya masih baik. Seorang lelaki lain mendakwa bahawa darah bekunya hilang dengan ajaibnya selepas membawa Azimat.


Semua dakwaan ini datang daripada testimoni-testimoni benar. Cubalah Azimat Sakti Ajaib Suci ini dan dapatkan apa saja yang anda ingini dalam hidup.


UCAPKAN AYATNYA, BAWA AZIMAT


Anda tidak perlu mempunyai pengalaman atau pengetahuan dalam perkara mistik untuk mendapatkan kesan. Anda boleh memotong Azimat dari buku atau melukis semula Azimat itu. Arahannya sangat mudah. Tiada sebarang peralatan diperlukan. Tiada visualisasi. Tiada upacara-upacara yang sukar atau rumit.


AZIMAT YANG MENDATANGKAN MASALAH


Tidak semua azimat bertujuan bagus. Ada juga Azimat negatif, seperti Azimat untuk menjadikan satu pasangan bergaduh,... untuk membuatkan dua orang perempuan berkelahi... untuk menimbulkan atau mencipta kemarahan, pertelingkahan, perbalahan, kebencian, dan permusuhan. Pilihlah berhati-hati!


AZIMAT UNTUK SEMUA BIDANG


Tetapi KEBANYAKAN Azimat bertujuan positif, seperti Azimat untuk Kejayaan, Kekayaan, Kebahagian, Kesihatan, Pendidikan, Sukan, Kegiatan Fizikal, Menguasai Bahasa Asing... Mencari Harta Benda Yang Hilang... Mengesani Kawan Sejati Atau Kawan Jahat... Menjadi Perenang Yang Bagus... Menyembuhkan Berbagai Penyakit Badan, Minda dan Jiwa,... Mengatasi Masalah Kesihatan, Mental dan Emosional...


WANG... KEMEWAHAN... MENANG LOTERI...


Mereka yang memburukkan kuasa ghaib patut tahu bahawa banyak orang telah memenangi wang dalam pertandingan dan perjudian selepas mengikuti arahan ringkas Azimat Sakti. Buku ini mendedahkan rahsia Azimat asli untuk menerima banyak wang. Ada juga Azimat-azimat untuk perlindungan diri dan harta, dan mengenakan semula jampi-serapah kepada si pembuat atau musuh.


KUASA MISTIK YANG MENGAGUMKAN!


Terdapat banyak laporan AJAIB mengenai kegunaan Azimat Sakti untuk mengalami kuasa ghaib, psikik, magik, halimunan, nujum, telepati, alkimia, mistik dan batin, dan untuk meminta pertolongan Malaikat anda. Terdapat juga Azimat untuk mengawal dan meramal fenomena alam semula jadi, cuaca, dll.


Pesanlah HARI INI sementara buku ini masih boleh didapati pada harga yang rendah ini!

 

Buku 101 AZIMAT SAKTI AJAIB. Oleh Johan Alim. 88 Mukasurat.  Diterbitkan oleh EVERB, WDT No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel.: (Malaysia) 017-5231484.

Sesuai untuk semua agama dan bangsa. Tidak bercanggah Agama.

Buku #9956M ........... Harga: RM60.00 (US$15.00) pos jelas dalam Malaysia.


 

101 AZIMAT 
SAKTI AJAIB

 


 

AIR MUSTIKA SAKTI

 

. . . sumbangan yang cemerlang!

 

Harga RM120.00


Air Sakti juga dikenali sebagai Air Kosmik yang telah dicaj di dalam Piramid, dijampi khas dengan ayat-ayat suci untuk tujuan menolong seseorang berjaya ketika mengamalkan pelbagai upacara batin, ilmu yang sukar difahami, ritual yang melibatkan kuasa minda ajaib.

 

Biasanya ia digunakan kerana keinginan seseorang untuk berjaya dengan penuh keajaiban dalam usahanya mencari Kebenaran, memperolehi Kekayaan, memikat Cinta, mencapai Kejayaan, mendapat Perlindungan) ....

 

Pesan awal dan anda mendapat:

 

1) Sebotol Air Sakti 5ml,

 

2) Buku ILMU AIR SAKTI (oleh Tuan Guru Mohammad Putra)

 

3) Rantai Tangan atau Kalung untuk kejayaan cemerlang,

 

4) Tangkal Azimat untuk cemerlang dibuat khas untuk anda,

 

5) Batu Hikmah untuk cemerlang dibuat khas untuk anda,

 

6) Pendinding Diri,

 

7) Ilmu Al-Hikmah -

 

(a) Ilmu Kebal dan

 

(b) Ilmu Kebal Diri.

 

 

 


AYAT-AYAT
SAKTI YANG
BERKESAN!

 


 

140 Jenis Ayat Mantera Dan Ratib Menakjubkan Yang Boleh Mengabulkan Semua Kemahuan, Keinginan Dan Hasrat Hati Anda!

 

 

PERCUMA!!! Tangkal - Azimat - Batu Kristal - Pendinding - Ilmu Al-Hikmah

Pesan awal dan anda mendapat:

 1. Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan (buku 88 muka surat oleh Johan Alim);

 2. Batu Hikmah Asli Mistik yang dijampi khas untuk menolong anda lebih merasa, memperlihatkan kefahaman dan peri pentingnya idea, pengalaman dan ilmu daripada cara, amalan, upacara dan cabaran yang melibatkan kegunaan Kuasa Minda, Psikik, Batin & Mistik;

 3. Tangkal Azimat Mistik yang dijampi khas untuk keyakinan, tuah, melindungi seseorang semasa membuat kerja batin, mistik, psikik, mental atau tersembunyi supaya selalu senang hati dan menolong membatalkan sumpahan, jampi serapah jahat;

 4. Azimat Pendinding Diri;

 5. Ilmu Al-Hikmah:- Azimat Raja Sulaiman Khiaatimussulaimani.

 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.

 

Anda boleh menjadikan apa sajayang anda mahu sebagai satu kenyataan dengan kata-kata sakti dalam buku yang mengagumkan ini! Semua benda dalam alam ini mempunyai vibrasinya sendiri, iaitu satu vibrasi yang dihasilkan oleh Ayat Saktinya. Setelah ayat itu diucapkan, anda mempunyai kuasa ke atas vibrasi-vibrasinya!


Buku ini memberikan anda tidak kurang daripada 140 jenis Ayat kata-kata Sakti yang berlainan untuk semua kemahuan dan keinginan!

 

Anda diberi Ayat dan kata-kata sakti yang tepat untuk:

 

 1. Meningkatkan hawa nafsu seseorang

 2. Memperbaiki potensi kreatif dan artistik

 3. Mengetahui maksud mimpi

 4. Menjadikan majikan mencintai anda

 5. Pengalaman keluar daripada jasad

 6. Menemui objek hilang

 7. Mengatasi tabiat buruk

 8. Menjadi mashyur

 9. Mengetahui siapakah musuh-musuh dalam selimut

 10. Mengenakan semula sumpah-serapah

 11. Mengalahkan ilmu sihir hitam

 12. Melindungi harta benda anda

 13. Berjaya dalam temuduga

 14. Mengawal sifat panas baran

 15. Menjadi gembira dan hati tenang.


Anda boleh menyembuhkan diri sendiri daripada pelbagai penyakit ... Anda boleh mendapatkan semua wang yang anda perlukan ... Anda boleh membuatkan orang yang memandang rendah ke atas diri anda menghormati anda ... DAN Anda Boleh Mendapatkan Apa Saja Idaman Hati Anda Dengan Menyebut Perkataan Dan Ayat Sakti Yang Mengawalnya!

 

Anda boleh menyembuhkan diri sendiri daripada pelbagai penyakit ... Anda boleh mendapatkan semua wang yang anda perlukan ... Anda boleh membuatkan orang yang memandang rendah ke atas diri anda menghormati anda ... DAN Anda Boleh Mendapatkan Apa Saja Idaman Hati Anda Dengan Menyebut Perkataan Dan Ayat Sakti Yang Mengawalnya!


Keputuan-keputusan biasanya boleh didapati dalam masa 7 hingga 10 hari. Tetapi ada juga keputusan-keputusan dalam masa singkat dilaporkan. Kuasa psikik dalam ayat-ayat ini sangat hebat sehinggakan penggarangnya berjaya menaik dan melayangkan sebuah meja ke udara selepas membaca ayat secara berlagu.

 

 

AYAT-AYAT UNTUK MENDAPAT APA SAJA YANG DIINGINI!

 

 • Ayat untuk menghalau orang yang anda tidak mahu!

 • Ayat untuk lulus peperiksaan!

 • Ayat untuk mendapat kerja!

 • Ayat untuk mengawal cuaca!

 • Ayat untuk kejayaan dalam kes-kes perbicaraan dan undang!

 • Ayat untuk mengatasi malu!

 • Ayat untuk rahim yang subur!

 • Ayat untuk mengatasi mati pucuk!

 • Ayat untuk menjadikan musuh kepada kawan!

 • Ayat untuk menguatkan tenaga batin!

 • Ayat untuk menang dalam loteri, perjudian, peraduan, nombor ramalan, Toto dan pertandingan!

 

Dalam buku agama, kita membaca bahawa Tuhan berkata "Ciptakan cahaya" - dan adanya cahaya. Tuhan mewujudkan benda-benda dengan hanya memperkatakannya! Sudah tentu kata-kata asal buku Magik tidaklah dalam Bahasa Inggeris, tetapi adalah daripada bahasa primitif minda yang tidak disedari, iaitu bahasa yang mana kata-kata pelik dalan buku ini berasal!


Kuasa minda dan batin sebegini tidak boleh digunakan dengan suka-suka sahaja. Ia bukan untuk keseronokan atau hiburan. Dengan serius, kata-kata itu bertujuan untuk membantu anda dalam kehidupan, untuk menolong anda berjaya dalam perkara-perkara yang penting bagi anda.
 

Anda wujud di bumi ini bukan untuk hidup menderita seorangan. Anda mempunyai malaikat-malaikat untuk membantu anda dan anda boleh mendapatkan pertolongan mereka apabila anda menyebut ayat-ayat dalam buku ini. Ya, ia memang tidak masuk akal bahwa semua ini boleh menjadi realiti. Anda haruslah mencubanya sendiri dan anda akan percaya betapa hebatanya kuasa itu!

 

 

MEMBERIKAN ANDA KUASA-KUASA PSIKIK AJAIB!

 

 • Ayat Untuk Menjadikan Diri Anda atau Satu Objek Halimunan!

 • Ayat Untuk Kejayaan Dalam Pekerjaan!

 • Ayat Untuk Pergi Semula Ke Kehidupan Masa Lampau!

 • Ayat Untuk Mendengar Suara Roh, Jin Dan Malaikat!

 • Ayat Untuk Melihat Aura Manusia!

 • Ayat Untuk Masuk Ke Dalam Perpustakaan Akashic!

 • Ayat Untuk Mengetahui Jelmaan Anda Yang Akan Datang!

 • Ayat Untuk Memanggil Malaikat Pengawal Anda!

 • Ayat Untuk Mengirimkan Mesej-mesej Telepati Kepada Orang Lain!

 • Ayat Untuk Mengembangkan Kuasa Psikometrik!

 • Ayat Untuk Menghubungi Tok Guru-Tok Guru Batin!

 • Ayat Untuk Mendapat Kuasa Ahli Nujum!

 • Ayat Untuk Hubungan Terus Dengan Sumber-sumber Ketuhanan!

 • Ayat Untuk Menggerakkan Objek Dengan Kuasa Minda Sahaja!'

 • Ayat Untuk Keluar Daripada Jasad Anda

 • Ayat Untuk Kuasa Medium/Ilmu Memuja Semangat

 • Ayat Untuk Menyeru Semangat Hantu Salamander!

 • Ayat Untuk Mengaktifkan Dan Menggerakkan Semua 7 Cakra!

 

Anda boleh menyebut ayat yang akan membuatkan seseorang mengingini anda dengan tiba-tiba ... Anda boleh memiliki kuasa - dengan ajaibnya di mata orang lain - melindungi anda daripada ancaman-ancaman fizikal. Perkara ini dan banyak lagi, boleh berlaku!
 

 

 

AYAT SAKTI HEBAT YANG MENYEMBUHKAN!

 

 • Ayat untuk Sendi Tulang!

 • Ayat untuk Astma dan Bronkitis!

 • Ayat untuk Pundi Kencing!

 • Ayat untuk Penyakit Kulit!

 • Ayat untuk Sakit Kepala!

 • Ayat untuk Sakit-sakit Perut!

 • Ayat untuk Bengkak Gusi!

 • Ayat untuk Sakit Gigi!

 • Ayat untuk Penyakit Venereal

 • Ayat untuk Agorafobia

 • Ayat untuk Otot-otot Kendur

 • Ayat untuk Keguguran Rambut

 • Ayat untuk Claustrophobia

 • Ayat untuk Bengkak-bengkak

 • Ayat untuk Masalah Gugup

 • Ayat untuk Tekanan Darah Tinggi!

 • Ayat untuk Penyakit Selsema

Buku AYAT-AYAT SAKTI YANG BERKESAN. Oleh Johan Alim. 88 Mukasurat.  Diterbitkan oleh EVERB, WDT No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel.: (Malaysia) 017-5231484.

 

 

Buku #9023M ........................................ Harga: RM60.00 (US$15.00) pos jelas dalam Malaysia.


AZIMAT DUIT SYILING


 

Tok sentiasa menjumpai wang dan bermacam barang dalam pengembaraannya.

Setelah menyebut kalimah Al-Hikmah yang sesuai, ia disimpan dalam periuk besar Al-Jalruzki.

Azimat Ajaib Tok ini ada lima jenis:

 1. Azimat Duit Syiling Kekayaan,

 2. Azimat Duit Syiling Kejayaan,

 3. Azimat Duit Syiling Cinta,

 4. Azimat Duit Syiling Tuah, dan

 5. Azimat Duit Syiling Perlindungan.

Jangan hantar syiling anda. Hanya duit dijumpai Tok yang sesuai.

Stok syiling Tok adalah terhad.

 • Untuk mengalami hidup yang lebih bernasib baik, lebih gembira, lebih berjaya.

 • Semua orang boleh ditolong. Atasi kebiasaan-kebiasaan yang buruk! Kuatkan niat anda. Hapuskan kuasa kejahatan.

 • Jadi pengaruh yang positif, penuh tenaga.

l Pesan awal dan anda mendapat:

 1. Azimat Duit Syiling yang dipilih anda,

 2. Buku Tangkal Azimat - Batu Hikmah Asli,

 3. Tangkal Azimat,

 4. Batu Hikmah Asli,

 5. Azimat Pendinding Diri,

 6. Satu Ilmu Al-Hikmah berikut: Azimat Penghilang Nasib Malang (untuk Kekayaan)/Azimat Tigasana Putih (untuk Kejayaan)/Azimat Raja Sulaiman (untuk Cinta)/Azimat Beruntung (utk Tuah)/Azimat Menangkap Hantu (Perlindungan).

 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.

BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN

 

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa saja.)

Hantarkan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas dengan yang berikut:

 1.  Nama, alamat, tarikh lahir, pekerjaan anda (atau orang yang ditaja);

 2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);

 

Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

HADIAH-HADIAH YANG HEBAT!

Produk ini sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah. Tidak bercanggah Agama.
 

 

Azimat Duit Syiling .......................................... Harga: RM57.00 (US$15.00) pos jelas setiap satu, dalam Malaysia.

 

 


Azimat Garam
Dalang Kuasa
- Azimat Garam Sakti


 

Dapatlah wang, kejayaan, ilmu, keyakinan, tuah, kesihatan dan cinta! Dapatlah ILMU yang menyelesaikan masalah anda sekarang!

Untuk menjadi lebih maju dalam kerjaya, mendapat rezeki besar yang datang melimpah ruah, digeruni lawan, membuat diri anda menjadi lebih hebat. Untuk tuah dalam hal-hal kewangan material, peraduan, perjudian, loteri, permainan, perniagaan, kerjaya, pertandingan, spekulasi. Harga: RM50.00

Pesan awal dan anda mendapat:

 1. Azimat Garam Dalang Kuasa (Azimat Garam Sakti);

 2. Buku "Tangkal Azimat - Batu Hikmah Asli";

 3. Batu Hikmah Asli yang dijampi khas untuk anda;

 4. Tangkal Azimat Asli yang dijampi khas untuk anda;

 5. Azimat Pendinding Diri;

 6. Ilmu Al-Hikmah:- Azimat Ular Berkepala Dua.

Tidak bercanggah Agama. Perkhidmatan sedunia.

Semua orang boleh memesan. Tidak kira agama, bangsa, umur atau jantina.

Tiada masalah yang terlalu berat, tiada seorang yang tidak boleh ditolong.

Azimat Garam Sakti membantu anda:

aMelindungi diri daripada masalah kewangan

aBerjaya dalam kerja

aMenguatkan konsentrasi mental anda

aMenyembuhkan penyakit anda

aMenang dalam perjudian, loteri, pertandingan

aKekayaan kebendaan

aMengatasi kesusahan atau kesedihan emosi

aMengatasi ketakutan, kelemahan, kekurangan

aMemperbaiki keyakinan diri anda

aMenarik perhatian seseorang

aMenjadikan diri anda lebih menarik

aMengatasi masalah seksual anda

aMelindungi dari serangan psikik

aMelindungi dari kuasa, ilmu jahat

UBAH NASIB ANDA SEKARANG!

Bersabar, percaya dan berjaya.

Tiada sesuatu terlalu baik yang tidak boleh menjadi.

Tiada sesuatu terlalu baik yang tidak boleh berlaku untuk anda.

Semuanya boleh jadi!

Keputusan ajaib selalu berlaku! Impian anda boleh menjadi kenyataan!

Selesaikan masalah! Jangan tunggu hingga hari esok.

Bantulah diri atau orang lain.

CARA MEMESAN!

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau untuk orang lain. Untuk memesan, hantarkan yang berikut:

 1. Nama anda, alamat, tarikh lahir, pekerjaan, no. telefon, nama ibu anda (atau orang tajaan);

 2. Butir-butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang itu);

 3. Gambar saiz paspot anda (atau orang yang ditaja) - digunakan oleh Tuan Guru dalam penumpuan fikiran semasa membuat niat untuk menolong selesaikan masalah.

Semua maklumat sulit dan persendirian.

Tiada sesiapa pun akan tahu mengenai hal anda. Tiada kemudaratan.

TAWARAN TAMAT DUA MINGGU!

Pesanlah sekarang. Ingat, Masa Terhad! Anda mesti cuba produk ini jika anda serius untuk menyelesaikan masalah anda. Jangan menjadi mangsa.

Ciptalah peluang. Kawallah situasi.

Sila ikut arahan dalam "CARA MEMESAN."

 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.

Berani cuba, berani gagal, berani berjaya, dan berani gembira!

Barangan pesanan akan dihantar dalam 7 hari.

#Azimat Garam Sakti ........................ RM57.00 (US$15.00) pos jelas dalam Malaysia.


ILMU CINTA SAKTI

 

PERCUMA! Tangkal Azimat - Batu Hikmah - Buku - Uncang - Pendinding Diri - Ilmu Al-Hikmah!

 • Untuk menghalau dan menangkis serangan psikik, jin, hantu, kejahatan, malang, semua pengaruh yang tidak menyenangkan!

 • Untuk kewibawaan, keberanian, wang, loteri, perjudian, perlindungan, peraduan, menang dalam tender, dan rezeki. Melariskan perniagaan dan urusan jual beli.

 • Melindungi harta benda dari musibah, nasib buruk.

 • Jadi seorang yang sihat, bertuah, cekap, kuat, berkesan, berpengaruh dan berkuasa.

 • Azimat Batu Katak menarik rezeki kewangan dari semua sumber.

 • Kejayaan yang sangat hebat.

  Pesan awal dan anda mendapat:

 1. Batu Hikmah Katak Turus (Telur Jin);
 2. Buku Tangkal Azimat - Batu Hikmah Asli;
 3. Batu Hikmah Asli yang dijampi khas untuk perlindungan daripada serangan Psikik, Ilmu Hitam;
 4. Tangkal Azimat untuk kejayaan dan kekayaan wang material;
 5. Uncang Batu Asli khas mengikut hajat anda;
 6. Azimat Pendinding Diri;
 7. Ilmu Al-Hikmah:-
 • Ilmu Mengetahui Segala Rahsia Daya Semulajadi,
 • Ilmu Doa Daya Penarik Nabi Yusuf,
 • Ilmu Kebal Diri,
 • Ilmu Meredakan Ribut Kencang.

Harga: RM180.00

 


BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN

 

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa saja)

Hantarkan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas dengan yang berikut:

 1.  Nama, alamat, tarikh lahir, pekerjaan anda (atau orang yang ditaja);

 2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);

 

Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

HADIAH-HADIAH YANG HEBAT!

Produk ini sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah. Tidak bercanggah Agama.

#Batu Hikmah Katak Turus ..................................... Harga: RM180.00 (US$55.00) pos jelas dalam Malaysia.


AZIMAT Penarik Tuah


Sekarang, anda akan bernasib baik dalam hal tertentu. Sesuai sekali dengan keperluan dan rancangan anda.

Wujudkan cita-cita anda. Mulakan kehidupan berdikari.

 • Dibuat khas untuk menolong pemiliknya mendapat nasib baik dalam hal-hal nasib, perjudian, spekulasi, tuah, perlindungan daripada serangan psikik, kebencian, ilmu sihir, ilmu hitam, ilmu jahat, musuh. Popular.

 • Untuk menakutkan hati musuh, disanjungi orang lain, kejayaan dalam perselisihan.

 • Melindungi diri daripada bahaya, melariskan perniagaan.

 • Keharmonian dalam rumah.

 • Terbukti berkesan.

 • Senang dibawa, senang diamalkan.

 5) Azimat Pendinding Diri, 6) Ilmu Al-Hikmah:-

Pesan awal dan anda mendapat:

 1. Satu set lengkap Azimat Penarik Tuah (Azimat Golongan Bertuah),

 2. Loket Penarik Tuah, dibuat khas untuk anda,

 3. Buku Tangkal Azimat - Batu Hikmah Asli,

 4. Batu Asli Azimat Penarik Tuah dijampi khas untuk anda,

 5. Azimat Pendinding Diri,

 6. Ilmu Al-Hikmah:- Azimat Pelindung Maha Hebat. (Perlindungan dari nasib malang)

 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.

BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN

 

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa saja)

Hantarkan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas dengan yang berikut:

 1.  Nama, alamat, tarikh lahir, pekerjaan anda (atau orang yang ditaja);

 2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);

 

Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

HADIAH-HADIAH YANG HEBAT!

Produk ini sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah. Tidak bercanggah Agama.
 

 

AZIMAT Penarik Tuah. Oleh Mohammad Putra dan Khadijah Idham.

EVERB, WDT No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel.: (Malaysia) 017-5231484.

 

 

Azimat Penarik Tuah ..................... Harga: RM60.00 (US$16.00)

 


AZIMAT 
MENARIK
WANG


Untuk memperolehi banyak wang secara tidak disangka-sangka. Anda akan terimanya dengan penuh takjub.

Sesuai sekali dengan keperluan dan rancangan anda. Popular.

 • Dibuat khas untuk menolong pemiliknya mendapat nasib baik dalam hal-hal kewangan material, perniagaan, kerjaya, loteri, perjudian, pertandingan, peraduan, kuasa, pengaruh, perhubungan.

 • Amat sesuai untuk ahli perniagaan, jurujual, menarik tuah dan keberkatan daripada semua arah, naik pangkat.

 • Membantu pasangan maju dalam kerjaya.

 • Terbukti berkesan.

 • Senang dibawa, senang diamalkan.

Pesan awal dan anda mendapat:

 • Satu set lengkap Tangkal Azimat Menarik Wang, dibuat khas untuk anda,

 • Loket Tarik Wang dibuat khas untuk anda,

 • Buku Tangkal Azimat - Batu Hikmah Asli,

 • Batu Asli Azimat Tarik Wang dijampi khas untuk anda,

 • Azimat Pendinding Diri,

 • Ilmu Al-Hikmah:- Azimat Keris Gadjah Mada.

 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.

BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN

 

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa saja)

Hantarkan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas dengan yang berikut:

 1.  Nama, alamat, tarikh lahir, pekerjaan anda (atau orang yang ditaja);

 2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);

 

Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

HADIAH-HADIAH YANG HEBAT!

Produk ini sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah. Tidak bercanggah Agama.
 

AZIMAT MENARIK WANG. Oleh Mohammad Putra dan Khadijah Idham.

EVERB, WDT No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel.: (Malaysia) 017-5231484.

 

 

Azimat Menarik Wang ......................... Harga: RM60.00 (US$16.00)

 


AZIMAT 
MENGGODA 
ASMARA

 


Untuk menarik cinta, dapat cinta, asmara, cinta romantik, dicintai sepenuhnya.

Terbukti berkesan. Sesuai sekali dengan keperluan dan rancangan anda.

Dapatkan teman hidup dengan cepat. Temui banyak sumber kebahagiaan. Boleh memanggil orang yang disayangi kembali ke pangkuan anda. Popular.

 • Dibuat khas untuk menolong pemiliknya mendapat lebih tuah dalam hal-hal cinta, kasih sayang, persahabatan, perkahwinan, perhubungan, dan seks. Sungguh menakjubkan.

 • Ia memberikan dan memancarkan daya penarik dalam diri anda, awet muda, menyingkirkan kekecewaan dan kemalasan, menyingkirkan aura negatif dalam badan dan memberikan keyakinan diri.

 • Boleh membuatkan orang lain memberi respon yang lebih positif dan bersimpati dengan anda.

 • Terbukti berkesan.

 • Senang dibawa, senang diamalkan.

Pesan awal dan anda mendapat:

 1. Satu set lengkap Tangkal Azimat Penggoda Asmara, dibuat khas untuk anda,

 2. Loket Penggoda Asmara dibuat khas untuk anda,

 3. Buku Tangkal Azimat - Batu Hikmah Asli,

 4. Batu Hikmah Asli Penggoda Asmara dijampi khas untuk anda,

 5. Azimat Pendinding Diri,

 6. Ilmu Al-Hikmah:- Azimat Maha Agung!

Gunakan dengan berhati-hati. Cinta tidak boleh dipaksa.

 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.

BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN

 

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa saja)

Hantarkan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas dengan yang berikut:

 1.  Nama, alamat, tarikh lahir, pekerjaan anda (atau orang yang ditaja);

 2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);

 

Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

HADIAH-HADIAH YANG HEBAT!

Produk ini sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah. Tidak bercanggah Agama.
 

 

AZIMAT Penggoda Asmara. Oleh Mohammad Putra dan Khadijah Idham.

EVERB, WDT No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel.: (Malaysia) 017-5231484.

 

 

Azimat Penggoda Asmara ...................... Harga: RM60.00 (US$16.00)

 

TANGKAL AZIMAT 
SIRI BUNGA 
MIMPI KINETIK

 

 


Azimat ini memancarkan tenaga yang hebat!

Penyampaian poetik mistik dengan Azimat untuk menambah kesan pengaruh positif dalam hidup anda.

Sumber inspirasi yang ajaib. Kuasa kreatif yang ghaib. Ilmu yang menyenangkan hati sihir anda. Gerak hati yang begitu berkesan. Tuhan, semuanya boleh!

Siri Tangkal Azimat Al-Hikmah asli. Setiap Azimat saiz A4 dibuat khas untuk anda hasil puisi Tok ketika dalam keadaan kegembiraan yang amat sangat dan kesedaran.

Tiada dua yang sama.

Membangkitkan deria intuisi, kuasa psikik, gerak hati dalam diri anda.

Mengembangkan kebolehan meramal masa depan. Anak-anak berjaya. Berkomunikasi dengan jin, hantu, khodam.

Pendedahan yang sangat memeranjatkan.

Nikmatinya untuk mendapat kuasa khas. Bernasib baik. Sentiasa membantu memperolehi sukses, ketenangan minda!

Setiap Azimat merupakan pemandangan unik yang menggerunkan!

Nampaknya seolah-olah hari ini cuaca akan baik sekali setiap kali anda memandang kepada Azimat.

Anda berasa gembira. Anda sentiasa rasa tidak sabar hendak memandangnya lagi.

Sila buat pilihan daripada Tangkal Azimat Siri Mimpi Bunga Kinetik berikut:

 1. Memanfaatkan Peluang, Kesempatan, Bakat Sebanyak-banyaknya,

 2. Hidup Bernasib Baik,

 3. Kehidupan Berumah Tangga Yang Bahagia,

 4. Kegiatan Seks yang Memuaskan,

 5. Perlindungan daripada Ilmu Hitam,

 6. Watak Yang Berdaya Penarik,

 7. Menjadi Sihat Semula,

 8. Ketenangan dan Ketangkasan,

 9. Keghairahan Untuk Hidup,

 10. Keyakinan,

 11. Banyak Imaginasi,

 12. Kuasa Psikik,

 13. Bernas dan Bijak,

 14. Kebahagiaan Perkahwinan,

 15. Penyembuhan Badan-Minda-Jiwa,

 16. Perniagaan yang maju,

 17. Menang loteri, peraduan, pertandingan,

 18. Menguasai Keberangan dan Perasaan,

 19. Riang Ria,

 20. Hidup Secara Kreatif Dengan Tidak Banyak Kerenah,

 21. Daya Penarik Seks,

 22. Wajah Yang Kelihatan Muda.

Harga: RM50.00 setiap satu Azimat Mimpi Kinetik.

Pesan awal dan anda mendapat yang berikut:-

 1. TANGKAL AZIMAT SIRI Wafak Puisi Karomah yang dipilih anda

 2. Buku Tangkal Azimat - Batu Hikmah Asli

 3. Tangkal Azimat dijampi khas untuk TANGKAL AZIMAT SIRI Wafak Puisi Karomah yang dipilih anda

 4. Batu Hikmah Asli dijampi khas untuk TANGKAL AZIMAT SIRI Wafak Puisi Karomah yang dipilih anda

 5. Azimat Pendinding Diri

 6. Ilmu Al-Hikmah:- mana-mana satu ILMU/AZIMAT yang disenaraikan dari No. 5 - No. 40 dibawah ini:-

  1. Ilmu Menjumpai Harta Karun atau

  2. Ilmu Membolehkan Keinginan-keinginan Hati Anda Muncul atau

  3. Ilmu Memperolehi Ilmu Peringkat Tinggi atau

  4. Ilmu Mengisikan kesaktian ke Batu Akik/Batu Kristal atau

  5. Ilmu Mengembangkan Kuasa Meramal Masa Depan atau

  6. Ilmu Jampi Menarik Teman Hidup atau

  7. Ilmu Mengetahui Sesuatu dlm Mimpi Anda atau

  8. Ilmu Kalimat Shalawat Munjiat atau

  9. Azimat Manu Haiwan atau

  10. Azimat Dewa Yama atau

  11. Azimat Dewa Inggu Sakti atau

  12. Azimat Pelindung Psikik atau

  13. Azimat Pelindung Maha Hebat atau

  14. Azimat Ular Sakti atau

  15. Azimat Ular Berkepala Dua atau

  16. Azimat Maha Agung atau

  17. Azimat Pemikat atau

  18. Azimat Perlindungan & Kemakmuran atau

  19. Ilmu Doa Ismul A'Dhoom atau

  20. Azimat Penghilang Nasib Malang atau

  21. Azimat Tigasana Putih atau

  22. Azimat Raja Sulaiman Khiaatimussulaimani atau

  23. Azimat Beruntung atau

  24. Azimat Menangkap Hantu atau

  25. Azimat Kejayaan atau

  26. Ilmu Menyembuhkan Seseorang Yang Dirasuk Jin Atau Hantu atau

  27. Ilmu Mengatahui Segala Rahsia Daya Semulajadi atau

  28. Azimat Keris Gadjah Mada atau

  29. Azimat Bali atau

  30. Ilmu Selamat Daripada Binatang Buas atau

  31. Ilmu Doa Daya Penarik Nabi Yusuf atau

  32. Ilmu Kebal Diri atau

  33. Ilmu Meredakan Ribut Kencang atau

  34. Ilmu Kebal atau

  35. Ilmu Mengusir Tetamu Yang Tidak Dikehendaki atau

  36. Ilmu Hizib Aurad Syekh Abdul Qadir Jaelani

 • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.

BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN

 

Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa saja)

Hantarkan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas dengan yang berikut:

 1.  Nama, alamat, tarikh lahir, pekerjaan anda (atau orang yang ditaja);

 2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);

 

Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

HADIAH-HADIAH YANG HEBAT

TANGKAL AZIMAT SIRI Wafak Puisi Karomah
Oleh Mohammad Putra dan Khadijah Idham

 

 

TANGKAL AZIMAT SIRI Wafak Puisi Karomah ........................
 ........................ Harga: RM60.00 (US$15.00) pos jelas dalam Malaysia.RAHSIA BUAT WANG DI RUMAH
 

Promosilah Produk, Perkhidmatan, Idea dan Kepercayaan Anda
Sedunia Hari Ini! Kami Mencuba Mencapai Matlamat Bersama!

 

 

Peluang Untuk Mendapat 
RM5,000 Sebulan sebagai 
Pengedar dan Mendapat 
Laman Web Yang Membuat Wang


TIGA PELUANG 
WANG SEDUNIA!

Tawaran asal dan terbaik terbuka sekarang untuk menambah pendapatan anda. Peluang Bisnes Antarabangsa terkini yang terbaik. Tiada pesaing tetapi banyak peniru.

 

TIGA RAHSIA WANG 2006!

Tawaran asal. Peluang terbaik terbuka sekarang untuk menambah pendapatan anda. Peluang Bisnes Antarabangsa terkini yang terbaik. Rancangan yang baik dijalankan. Tiada pesaing tetapi banyak peniru.

 

Rahsia No. 1: AGEN PENGEDAR

Produk: Buku-buku, Kaset, Audiobooks, CD, Perkhidmatan, Azimat, Piramid, Barang Sakti.

Pendapatan: Tiada had! RM2,000 ke atas boleh!

Komisen: Yang terbesar dalam industri.

Pasaran: Jualan dalam negeri dan ke sedunia.

Kos/Harga: Hanya RM384 setahun.Tiada kos-kos lain.

Tujuan: Anda boleh membeli, menjual, mempromosikan barangan dan mendapat komisen/keuntungan besar.

Diskaun: Buku-buku Bahasa Malaysia: 50%; Kaset dan CD: 40%; Perkhidmatan: 40%; Buku2 lain: 40-80%;

Bagaimana: Untuk menjadi Agen Pengedar, sila hantarkan RM384 untuk mendapat Kit Bisnes Agen Pengedar. Ia mengandungi Peluang Kekayaan melalui bisnes informasi diri sendiri, bisnes gaya pos, jualan secara mel langsung dan di Internet.

Dapat Apa?: Anda akan menerima Kit Bisnes Agen Pengedar yang lengkap, asli dan terkini. Ia mengandungi maklumat cara-cara membuat wang, Tangkal Azimat, Batu Hikmah, Nombor Akaun Eksklusif Anda, Rancangan Pemasaran, Arahan, Panduan, Prosedur, Kadar Komisen, Borang-borang Bisnes, semua Risalah Jualan Berkomisen untuk 500 produk, termasuk risalah Agen Pengedar ini, dan juga CD laman web everbearing yang sangat besar! Ini lah SEMUA YANG ANDA PERLUKAN UNTUK MEMBUAT WANG melalui jualan secara pos, jualan pos langsung dan di Internet!

Sebagai Agen Pengedar anda diberikan kebenaran untuk menjual produk-produk Everbearing ke seluruh dunia melalui jualan pos, iklan-iklan, 'Drop-Ship', kedai, e-mel, di seluruh internet, di Laman Web binaan anda atau oleh kami untuk anda (seperti Laman Web Berkembar http://www.everb2u.com yang juga mempromosikan produk-produk diri sendiri atau syarikat anda.)

Untuk maklumat lebih lanjut, baca risalah "Program Agen Pengedar 2006" atau kunjungi halaman berikut:

http://www.everb2u.com/agen_pengedar.htm

http://http://www.everb2u.com/agen_pengedar.htm

 

Rahsia No. 2: BISNES INTERNET

Sebagai Agen Pengedar, anda layak menerima satu Laman Web yang sangat besar dengan harga yang paling ISTIMEWA! Laman Web yang kami akan bina untuk anda adalah untuk mempromosikan produk Everbearing dan produk sendiri anda!

Bisnes dan hidup anda pasti maju dan berkembang jika anda mempunyai Laman Web kami yang sudah disiap sedia untuk menyokong dan menampung anda. laman web everbearing direkabina untuk menarik hati para pelanggan dan prospek daripada seluruh dunia.

Anda juga boleh menambah mana-mana barangan anda sendiri di Laman Web itu kemudian. Bagus!

RM5,000 Sebulan?

PELABURAN TERBAIK YANG ANDA BOLEH BUAT HARI INI ialah menjadi Agen Pengedar kami dan menjual barangan kami melalui Laman Web yang kami akan bina untuk anda dengan harga yang paling rendah. Harga untuk menyertai sebagai Agen Pengedar ialah hanya RM384 setahun. Harga untuk pembinaan Laman Web yang sangat besar itu hanya RM4,000 pada masa promosi ini.

Tiada sesuatu yang lebih baik dan murah daripada ini. Ya, betul! Periksalah kebenarannya di Internet pada hari ini sendiri! Bertindaklah sekarang juga! Ini adalah peluang keemasan. Untuk mengetahui peluang pendapatan baru ini dengan lebih lanjut, kunjungilah ke Lawan Web .

Periksalah Laman Web kami untuk maklumat peluang membuat dan menjimatkan wang yang lengkap pada hari ini!

Laman Web yang kami akan bina untuk kegunaan anda nanti adalah satu salinan serupa dengan Laman Web kami. Ia mempunyai lebih daripada 174,050 hyperlinks, 1,288 lebih grafik dan 800 lebih halaman web! Sangat besar, laris dan berkesan!

Peluang Wang Yang Menakjubkan!

Kami menawarkan perkhidmatan merekabentuk Laman Web ini kerana kami sedang memilih satu kumpulan Agen Pengedar dari seluruh dunia untuk bertindak sebagai peneroka atau perintis. Ya, ini adalah sepenuh-penuhnya PERCUMA.

Ini bermakna apabila anda menyertai sebagai Agen Pengedar kami (dengan membayar RM384), kami boleh membina Laman Web yang sangat besar itu - Pembinaan Laman Web Berkembar - untuk anda dengan harga promosi istimewa RM4,000 - satu kali bayaran sahaja.

Tujuan bayaran upah tersebut ialah untuk menampung kos-kos dan perbelanjaan yang terlibat dalam menduplikasikan Laman Web kami untuk anda. Ini seperti menukarkan maklumat kami (nama, alamat, telefon, dan lain-lain lagi) kepada nama Laman Web anda, nama individu/bisnes anda, alamat, nombor telefon, faks, akaun bank, link-link pesanan, ID akaun bisnes Internet dan sebagainya sebelum kami memuat naik ke Laman Web anda di Internet. Kami melakukan semua ini untuk anda pada harga diskaun yang istimewa.

Setelah anda membuat bayaran untuk Pembinaan Laman Web Berkembar, kami akan menukar beribu-ribu link, sistem pembayaran kad kredit dan maklumat peribadi kami di Laman Web kepada maklumat anda dengan selarasnya. Ini supaya semua pertanyaan dan pesanan akan sampai kepada alamat, telefon atau e-mel anda, atau akaun bisnes di Internet anda.

Kami juga akan memuat naik (upload) lebih kurang 200 megabytes data ke Laman Web anda. Proses memuatkan fail-fail ke Internet memerlukan masa 7 hari. Ini adalah Laman Web yang sangat besar!

Tambah Produk-Produk Sendiri!

Anda boleh tambah halaman-halaman lain ke laman web anda dengan tujuan mempromosikan barangan diri anda sendiri. Anda boleh buat tambahan itu sendiri atau anda boleh minta kami tambah halaman-halaman produk anda ke laman web pada masa kami membina laman web anda. Ini akan menjimat anda wang dan masa.

Harga setiap halaman tambahan untuk Agen Pengedar (untuk mempromosikan barangan anda sendiri) hanya RM37.50. (Harga biasa RM75 - 50% diskaun = RM37.50!)

Kalau anda minta syarikat lain buat kerja itu, harganya mungkin RM50 - RM200 untuk setiap halaman! Kalau anda bukan Agen Pengedar, kami mungkin caj anda RM75 - RM100 setiap halaman web.

Kalau anda mahu tambah 10 halaman web untuk produk-produk sendiri, hantar RM384 (untuk Agen Pengedar) + RM4,000 (untuk membina Laman Web Everbearing anda) + RM370.50 (untuk menambah 10 halaman web untuk produk anda sendiri.) Sangat murah!

Sebelum anda memesan Pembinaan Laman Web Berkembar, adalah sangat penting bahawa anda baca maklumat dan arahan di halaman-halaman berikut:

http://www.everb2u.com/agen_pengedar.htm

http://www.everb2u.com/komisen_dan_bonus.htm

http://www.everb2u.com/jadual_komisen.htm

http://www.everb2u.com/panduan.htm

http://www.everb2u.com/cara_memesan.htm

 

Peluang Untuk Anda Jimat RM36,000!

Harga RM4,000 untuk 'Pembinaan Laman Web Berkembar' ialah harga istimewa untuk kami membina Laman Web sangat besar untuk para Agen Pengedar.

Syarikat-syarikat lain akan mengenakan 17-100 kali lebih mahal untuk membuat kerja yang sama dalam pembinaan Laman Web. Tiada gurauan. Kalau mereka mengenakan anda hanya RM50 setiap halaman, harga mereka ialah RM40,000! (RM50 X 800 halaman web = RMRM40,000!) Banyak syarikat mengenakan RM100 setiap halaman dan 800 halaman akan mengenakan bayaran RM80,000! Laman web Everbearing mengandungi 800 halaman web dan kami caj anda HANYA RM4,000.00, iaitu HANYA RM5.00 setiap halaman KERANA anda Agen Pengedar kami. Jika tidak, harga biasa RM75-RM100 setiap halaman!

Jangan cuba membina sebuah Laman Web seperti laman web everbearing. Usaha itu memerlukan banyak bakat, kebolehan, kemahiran, masa (setahun lebih!), tenaga (fizikal/mental/emosional!), dan wang!

Peluang Bisnes yang luar biasa dan jarang ini ditawarkan kerana kami sedang mengambil ahli-ahli sekumpulan Agen Pengedar yang aktif, yang bersedia dan mahu melibatkan diri untuk kekayaan dan kejayaan.

Kami ingin menegaskan di sini bahawa bayaran untuk 'Pembinaan Laman Web Berkembar' (iaitu RM4,000) adalah sebagai upah untuk membina dan memuat naik Laman Web anda ke Internet. Ini memastikan Laman Web untuk Bisnes Internet anda dibuat dengan betul, lengkap dan semuanya teratur.

 

Rahsia No. 3: LIFE PACKAGE!

Sekarang, dengan bayaran hanya RM1,516.20 anda boleh memiliki kesemua koleksi e-buku, e-laporan, e-program yang dijual melalui laman web kami. Koleksi gergasi ini meliputi semua aspek bisnes, kejayaan, kekayaan, pengiklanan, jualan, mel, Internet! Anda akan menerima KEBENARAN untuk membolehkan anda menjual, membahagi atau mencetak semula!!! Nilai koleksi ini RM15,089.80! Semuanya dalam bentuk CD.

BONUS GERGASI!!!

Jika anda pesan awal anda akan dihadiahkan dengan 7 lagi CD berikut: 2 Million Malaysian Email CD (Harga biasa RM665), 1 Million Singapore Email CD (Harga biasa RM376), 63 Million Email CD (Harga biasa RM1,136.20), 50 Million Email CD (Harga biasa RM376), 30 Million Email CD (Harga biasa RM376), Ultimate Bulk 14 Million Email CD (Harga biasa RM475), 100 Shareware CD (Harga biasa RM100), dan FREE Consultation (bernilai RM1,000!)

Untuk maklumat lebih lanjut, lawatilah halaman ini:

http://www.everb2u.com/index_life_package.htm

http://http://www.everb2u.com/index_life_package.htm

 

Sertailah semua peluang! Selesaikan masalah kewangan anda! Pesanlah AGEN PENGEDAR (Peluang No. 1) dengan BISNES INTERNET (Peluang No. 2) dan/atau LIFE PACKAGE (Peluang No. 3) hari ini juga sebelum tawaran istimewa ini tamat!

 

RINGKASAN TAWARAN

 1. Untuk menjadi Agen Pengedar yang sah (Peluang No. 1), hantar RM384 sekarang.

 2. Untuk mendapat Laman Web bisnes sendiri (Peluang No. 2) pesanlah Pembinaan Laman Web Berkembar (disyorkan untuk Agen Pengedar). Tambah RM4,000.

 3. Untuk memiliki koleksi e-buk/e-laporan yang gergasi dan potensi membuat wang yang gergasi, pesanlah "LIFE Package" (Peluang No. 3). Hanya RM1,516.20!

Harga yang paling istimewa untuk upah Pembinaan Laman Web Berkembar (iaitu RM4,000) hanya sah jika anda juga menyertai sebagai Agen Pengedar (RM384). Dengan demikian jumlah keseluruhannya: RM4,384 sahaja (bukan berpuluh-puluh ribu!)

 

BONUS EKSTRA!!!

Kami akan hadiahkan anda dengan satu Batu Loket Tuah (bernilai RM25!) dan 1 Model Kon Sakti 4 inci (bernilai RM85!). Tawaran tamat 30 hari!

 

Peluang Yang Mengkagumkan

Rebutlah peluang ini sebelum ia tamat. Harga tawaran istimewa kami sebanyak RM4,384 kepada anda hanya sah untuk sebulan sahaja.

Kami menggesa agar anda menyambut tawaran yang sangat bagus ini sementara ia masih boleh didapati. Harga tahun 2002 adalah RM683; harga tahun 2004 ialah RM1,026; Harga tahun 2006 ialah RM4,384. Harganya mungkin akan NAIK LAGI pada masa hadapan kerana harga tawaran ini masih sangat RENDAH!

Hubungi kami di talian (Malaysia) 017-5231484 sebelum anda memesan mana-mana tiga peluang dalam risalah ini atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.

Hari ini adalah giliran anda untuk berjaya dalam perniagaan sendiri. Cepat, sertailah sekarang sebagai Agen Pengedar. Jadi mahir, berjaya dan berbahagia.

Kami sedang berkembang menjadi bisnes yang menakjubkan. Mari bersahabat dan bersatu untuk mencapai tujuan-tujuan bersama.

Sudah tiba waktunya untuk anda bertindak. Jika anda betul-betul berminat kami pasti anda akan berjaya jika sahaja diberi peluang. Pesanlah hari ini!


 

 

 


 

 


 

 


AWAS! 
Baca Ini Dahulu!


 

CARA MEMESAN!

 

Sila baca dengan teliti

 

Untuk memesan dengan selamat dan mendapat barang dengan cepat, sila ikut tiga langkah berikut:-

1. Buat bayaran melalui bank atau pejabat pos.

Cara 1: Paling selamat dan murah. Pembayaran Melalui Akaun Bank. Masuk wang ke akaun berikut:

Nama: EVERB

No. akaun: 1406-0526423-051.

Bank: Bumiputra-Commerce Bank Bhd.

Anda boleh masuk wang di mana-mana Bank Bumiputra, Maybank ("Sistem Giro Antara Bank"), bank lain, mesin ATM, mesin Masuk Wang Tunai, di laman web perbankan online, juga melalui Kad Kredit.

 

Cara 2: Selamat tetapi mahal. Beli di pejabat pos "Kiriman Wang Ekspres" dengan maklumat berikut:

Penerima: EVERB

No. Telefon: (Malaysia) 017-5231484 (Ini Penting!!)

Pejabat Pembayar: Pejabat Pos Rawang

Alamat: W.D.T. No. 39, 48000 Rawang, Selangor

Cara 3: Pembayaran melalui Wang Pos/Kiriman Wang Biasa atas nama 'EVERB' dan BERPALANG berikut: "Akaun Penerima Sahaja."

 

Minta kerani Pej Pos palangkan Wang Pos/Kiriman Wang anda dengan berikut: "Akaun Penerima" jika anda kurang pasti.

 

 

 

 

 

 

 

 

AWAS!!!!!! Pastikan anda tulis EVERB dan "Akaun Penerima Sahaja" pada setiap Wang Pos/Kiriman Wang supaya orang lain tidak boleh curi/menunaikan Wang anda! Tulis butir-butir anda dibelakang setiap Wang Pos/Kiriman Wang.

 

AMARAN!!!!!! Jangan sekali-kali hantar wang tunai atau Wang Pos/Kiriman Wang yang kosong atau yang tidak berpalang!!! Sangat Merbahaya!! Senang dicuri!!

2. Poskan slip bank / resit Kiriman Wang Ekspres /Wang Pos / Kiriman Wang Biasa (yang berpalang!!)' bersama dengan gambar paspot/salinan IC anda yang diperlu oleh Tok dalam penyediaan hadiah Azimat2.

 

3. Hantar dengan Pos Ekspres kepada:

EVERB, (Tel: (Malaysia) 017-5231484)

W.D.T. No. 39, Lot 20 Bt 20 Jln Ipoh,

48000 Rawang, Selangor, Malaysia.

Jika ruang borang tak cukup, sila tulis atas kertas lain.

 

 

NOTA:

 

1. JAMINAN: Semua buku/kaset akan dihantar dalam 3-7 hari dari tarikh kami menerima bayaran atau bukti pembayaran (contoh: slip masuk wang bank atau no ruj Kiriman Wang Ekspres) melalui Pos Ekspres, Poslaju, Pos Daftar atau Kurier. Pesanan untuk Model Piramid/Kon memerlukan 9 hari. Pesanan untuk Syiling/Ringgit/Paku Bertuah memerlukan 14 hari.

2. Untuk memesan Syiling/Ringgit/Paku Bertuah, sila hantar benda (contoh: syiling, kain, wang kertas RM, paku-paku), surat hajat, maklumat anda dengan Poslaju/Pos Ekspres/Pos Daftar.

3. Sila semak semula butir-butir anda sebelum anda hantar mesej, SMS, e-mel, faks, atau surat. Pastikan nama, alamat, telefon, barang pesanan, amaun, no. rujukan masuk wang di bank atau no. ruj. 'Kiriman Wang Ekspres' betul. Butir maklumat/bayaran yang tidak lengkap akan melambatkan penghantaran.

4. Jika anda berada di negara asing, sila kirim wang melalui Western Union, telegraphic transfer (di bank), Kiriman Wang Ekspres Antarabangsa (di pejabat pos). Selepas itu, beritahu butir pembayaran dan pesanan.

5. Jangan palangkan Wang Pos Brunei atau Singapura. Hantar dengan Pos Daftar atau Courier.

6. Jika anda ingin memesan melalui Kad Kredit Visa/Mastercard, sila kunjungi ke web kami:

http://www.everb2u.com

7. Nama anda, gambar, tarikh lahir, nama ibu, no. kad pengenalan adalah perlu untuk membolehkan Tuan Guru Mohammad Putra menyediakan hadiah KHAS anda seperti Tangkal Azimat, Batu Hikmah atau Model Piramid Sakti.

8. Jika anda mengikut arahan di atas, barang pesanan PASTI cepat sampai ditangan anda!

9. Pesanlah dengan yakin. Kami memberikan perkhidmatan terbaik sedunia kepada anda.

10. Beli tiga barang dan dapatkan satu model Piramid saiz 4 inci (bernilai RM85) yang dituju, diprogram, dibuat KHAS untuk anda oleh Tuan Guru.

11. Pesanlah hari ini sebelum tawaran tamat!

 

EVERB, (Sykt. No. 595216V)

W.D.T.. No. 39, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia.

Tel: (Malaysia) 017-5231484

e.verb@yahoo.com


 

IMPORTANT!

 

Please email, telephone or SMS a message to (Malaysia) 017-5231484 or (Malaysia) 017-5231484 or (Malaysia) 017-5231484 before you send in any orders.

 

All orders, prices, delivery, terms and conditions should receive our confirmation message by telephone or S.M.S. (telephone text messaging service) or e-mail before you can mail your order to us.

 

Please do not send your order until you have received our (phone, S.M.S. or e-mail) confirmation or agreement to the terms and conditions of your intended purchase.

 

This is because prices, delivery, terms and conditions of products and services may change from time to time.

 

Any failure to comply with the terms and conditions may delay your order or result in cancellation.

 

 

REMINDER!

 

 1. All payments (Postal Order / Money Order / Bank Draft / Cheque / Check / Others) should be made payable to EVERB and crossed "A/c Payee Only."

 2. All foreign Postal Orders should be made payable to EVERB and should NOT be crossed; otherwise prohibitive bank charges will apply!

 3. Don't send any blank Postal Orders or any form of payment! Never send blank cheques/checks or blank Postal Orders!

 4. Don't send any cash money or CASH payment by mail! It is very dangerous and many people have lost cash money sent through the post. Follow No. 1 above.

 5. All Malaysian Postal Orders/Money Orders/Wang Pos/Kiriman Wang must be made payable to EVERB and crossed "A/c Payee Only." This is to ensure that your payment is safe and no one except EVERB can receive your payment.

 6. Send your orders by Pos Ekspres, Poslaju, Registered Mail, Express Mail, or Courier. Don't send orders by normal mail or ordinary mail because it is slow, unreliable, easily lost and cannot be tracked or traced.

 7. Always include yours and our telephone number ((Malaysia) 017-5231484) on your mailing envelope so that the Post Office/Courier Company can contact us in case of anything.

 

  

Untuk memesan melalui pos, sila klik di bawah:

 

   BORANG PESANAN POS 

 

Lain-lain buku Bahasa Melayu, Program Bisnes, barangan dan perkhidmatan boleh didapati di halaman-halaman di bawah. Semua Produk, barangan dan Perkhidmatan Doa, Niat, Sakti, Tangkal, Azimat dibuat dengan kegunaan Kuasa Minda Mistik, Gerak Hati yang baik, Bayangan Positif sahaja. Tidak melibatkan unsur-unsur jin, hantu, benda halus. Tidak berkenaan dengan apa jua kepercayaan atau amalan tahyul. Perkhidmatan sedunia sejak 1981. Sesuai untuk semua kaum, semua agama. Semua barangan khas (seperti cincin, loket, rantai, azimat, ilmu, doa, duit, uncang, ramalan, pakej) dibuat, didoakan KHAS untuk ANDA oleh Tok Guru Mohammad Putra. Anda akan menerima arahan lengkap dan cara penggunaan. Semua barang asli dan lengkap. Tiada dua produk yang sama. Tiada bandingannya di dunia. Tok (yang banyak membantu pelanggan berjaya, menyelesaikan masalah, menikam nombor dan sering kali menang dalam perjudian, peraduan dan pertandingan) sedia berkongsi semua ilmu dan barang saktinya yang dipercayai berkesan. Tok berjanji menggunakan semua kebolehannya dan melakukan apa yang terdaya dalam penyediaan barang KHAS untuk Anda dengan niat bagus, kaedah yang boleh dipercayai, halal, tidak menyalahi hukum Islam, dan gerak hati yang positif. Semuanya bertujuan hanya untuk menolong anda.

 

Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan 101 Azimat Sakti Ajaib Ilmu Kaya Sakti - Batu Hikmah Kaya
Ilmu Cinta Sakti Ilmu Tuah Sakti - Batu Hikmah Tuah Borang Pesanan
Perkhidmatan Doa Niat Sakti Peluang Wang Bisnes Internet Kursus Kuasa Minda 2005
Ilmu Kekayaan 22am1 Ilmu Kejayaan 22am2 Ilmu Minda Positif 22am3
Ilmu Kesan Pengaruh 22am4 Ilmu Hati Positif 22am5 Ilmu Kesuburan Semula Jadi 22am6
Ilmu Kuat Semangat 22am7 Ilmu Kewajaran Fikiran 22am8 Ilmu Tersangat Bahagia 22am9
Ilmu Cinta 22am10 Ilmu Perlindungan 22am11 Ilmu Kesihatan 22am12
Ilmu Minda Psikik 22am13 Ilmu Daya Pengetahuan 22am14 Ilmu Azam Untuk Berjaya 22am15
Ilmu Kuasa Kehidupan 22am16 Ilmu Daya Hidup 22am17 Ilmu Kefahaman 22am18
Rahsia Kuasa Minda Hot Mail Melayu Kursus Kejayaan Mega Plan 22AM
Selesaikan Semua Masalah A1008M Syiling Bertuah Kaset Muzik Meditasi Gua Hantu
Program Agen Pengedar Pen Kuasa Sakti Program Bisnes Agen Peniaga
Pelan Pemasaran, Panduan Komisen dan Bonus Jadual Komisen
Peluang Wang Bisnes Internet Buku-Buku Kejayaan Buku-Buku Kekayaan

 

INTERNATIONAL REPRINT RIGHTS

 
Here's a money-making opportunity not to be missed!
    A copyright license giving you the 'Reprint Rights' for this book is now available. Get it now and become a publisher - instantly!  
   To get it, send
US$6,578 for the copyright license AND the complete version of this book in a 1.44 diskette, an e-book or by email.  It gives you the legal right (non-exclusive) to reprint and resell this exciting book in any way you like. It doesn't matter whether you are an individual or a corporation. A limited time offer.
    Translation rights are also available. Each translation license costs
US$6,578 and gives you the legal right to translate and resell in one language.
    With a little imagination, you can make a lot of money from reprinting, publishing or reselling this book. You can sell it as it is in book form, as a feature article to publications worldwide, or to anyone you like. You can do it even in your spare time. You are the boss!
    Recognize a good opportunity when you see one. An opportunity like this will not come your way often. Act now. See the Reprint Rights page.
 

 

"To get somewhere in life, you must get others to accept your ideas. Then, they will accept you as an individual. If not, their friendship will be suspect."

 

- Van Gogh

 

 

 


 

Copyright 2002 - 2013 by EVERB     Impeccable worldwide service

Click Here To Join

 

Buku-Buku Melayu - Malaysia

 

PAKEJ CEPUMAS

Cincin Kubu Keramat

Uncang Orang Kaya

ILMU KAYA SAKTI

PAKEJ CEPUMAS

Uncang Kejayaan

Uncang Tuah

Penarik Wang

 

LOKET CINTA

Loket Pemikat Cinta

Uncang Cinta

ILMU CINTA SAKTI

Penggoda Asmara

Wafak Puisi Karomah

Azimat Katak Turus

Telur Jin

 

RAMALAN NO LOTERI

Ilmu Tuah Sakti

AYAT-AYAT SAKTI

101 AZIMAT SAKTI

Rahsia Kuasa Minda

Nombor Bertuah

Cincin Kekayaan

Penarik Tuah

 

IBU DUIT SYILING

Uncang Kesihatan

Syiling Bertuah

RINGGIT BERTUAH

Penarik Magnetik

Paku Bertuah

Muzik Meditasi

Kain Pelaris/Muzik M

 

DOA NIAT SAKTI

Selesaikan Masalah

Azimat Garam Sakti

PIRAMID SAKTI

Ilmu Kon Sakti

Pakej Pendinding

Minyak Sakti

 

Kuasa Minda 1

Kuasa Minda 2

Kuasa Minda 3

Kuasa Minda 4

Kuasa Minda 5

Kuasa Minda 6

Kuasa Minda 7

Kuasa Minda 8

Kuasa Minda 9

Kuasa Minda 10

Kuasa Minda 11

Kuasa Minda 12

Kuasa Minda 13

Kuasa Minda 14

Kuasa Minda 15

Kuasa Minda 16

Kuasa Minda 17

Kuasa Minda 18

 

CARA MEMESAN

Borang Pesanan

Berani Hidup Sakti

Barangan Sakti

Senarai_Buku Asli

SenaraiBukuMinda1

Senarai Buku Minda2

Air Sakti

Panduan Urusniaga

 

Agen_Pengedar

Agen_Pemasaran

Agen_Peniaga

Laman Web

Bisnes Internet

Lesen Hak Cipta

Komisen dan Bonus

Jadual Komisen


 

CARA MEMESAN

Semua Tangkal-Azimat diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat dalam surat/pesanan anda.

Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup bahagia.

Untuk memesan, ikut arahan berikut:

1) sila hantar sekeping kertas/surat/borang pesanan dengan maklumat berikut:- nama anda, alamat penuh, tarikh lahir, no. telefon bimbit, hajat/tujuan anda, pekerjaan anda - untuk membolehkan Tuan Guru menyediakan hadiah Ilmu Al-Hikmah, Batu Hikmah, Pendinding Diri, Ayat Pengasih, Tangkal/Azimat/Batu/ Cincin/Loket/Rantai/ Uncang/Minyak/Ibu Duit/Ibu Dinar/Ibu Rezeki/dll - KHAS untuk anda.

2) Poskan pesanan anda dan 'Slip Bank'/'Wang Pos' (berpalang) dibuat atas nama EVERB kepada:

EVERB
W.D.T. No. 39,
Lot 20 Bt 20 Jln Ipoh,
48000 Rawang, Selangor,
Malaysia.

Semua buku, barang dan hadiah dijamin ada.

Jangan hantar Wang Pos yang kosong.

Jangan guna pos biasa.

Hantar dengan POS EKSPRES (hanya RM2.50)


Reprint Rights

International

Reprint Rights

Resell Rights

Resale Rights   

Copyright License

Translation Rights

Books

Ebooks

Reports

Manuals

Tapes

CDs.

 

 

Products
Opportunity

Moneymaking

Achievement

Newsletters

Reprint Rights

Distributorship

Free Opportunity

Consultation

Services
Business Services

Personal Services

Occult Services

Prayer Services

Astrological Services

Ads & Typesetting

 

Unique
Lucky Coin

Solve All Problems

Universal Occult

Malay Books

Psycho Power


Special
Good Luck

Achievement

Instant Business Plan

Power Books

Private Tuition

Contests

Puzzles

 

 

About Us

About Us

Contact Us

Corporate Mission

Corporate Philosophy

 

Other

Search

Link To Us

Privacy

Opinion