EverB

Products | Services  | Business | Email  | Occult | Gambling & Lottery | LIFE | Mail Order |

 

Reprint Books  |  Audio Books  |  Power Books  |  Contests & Puzzles   |  Self-help   |  CD Books


Home > Welcome > Opportunity > Lottery > Malaysia > Minda > Lucky Coin > Problems > Successful> Freebies Crystals NEXT

 
index sitemap advanced
="">

site search by freefind

Products
Advertising Promotion

Audio Books

Automotive - Sports

Books

Business Services

Business Opportunity

Contests - Puzzles

Dealership

Directories

Editing


Education - Reference

Financial - Real Estate

Food - Health

Free Stuff

Gambling - Lottery

LIFE - Philosophy

Mail Order - Direct Mail

Malay - Malaysia

Marketing - Sales

Non-Fiction

Novels - Fiction


Occult - Metaphysics

Opportunity - Income

Personal - Home

Plan 22A

Power Thinking

Products & Services

Publishing

Reprint Rights

Self-Improvement

Successful

Women - Sex

Writing


 

Opportunity

Pendulum Power

Pyramid Power

Cosmic Way To Riches

Cosmic Way to Love

Cosmic Way To Protection

Cosmic Way To Health

Cosmic Cone Power

Color Power

Make Anyone Do Anything

Lottery Numbers Forecast


The Magic Within

Solve All Problems

PsychoPower

Money Problems

Lucky Coin

The Magic Within

Win At Astrology Numerology

The Lottery Book

Astrological Analysis

Astrological Occult Services


Inet Success

Instant Infopublisher

Instant Internet Emp

Instant Profits

Instant Site Maker

Internetactive

Internet Cash Mac

Killer Mini Sites

Living Off The Net

Million Dollar Emails


Millionaire Marketing

Newbie Lists

Pay Per Click Com

Premier Lists

Pro Ebook Cover

Profit Pulling Reports

Resell Rights

Search Engine Secret

Secrets of Success

Spare Time

Total Internet Profits

UK Wholesale Guide

Wealth Seminar

Web Profit Package

Wholesale Sources


 


 

 

Parapsikologi

Contact

 

 

FREE Duplicate Website Opportunity!

Yes, you can have this professional website custom-made for you - G-R-E-A-T! With your own products added, too! Saves you thousands! We can make you a duplicate of THIS Mail Order, Business, Success, Drop Ship Web Site for only a very small one-time setup fee! Details Click Here! To order, phone us or send an e-mail. Call now!

 

"Jika anda mencari cinta, kasih atau sayang, anda boleh menengok dan masih tidak nampak apa-apa. Ini kerana cinta itu bukan di benda, barang, orang, atau tempat. Ia juga bukan di pandangan, senyuman, ketawa, air muka, pakaian, cincin, lambang, lagu, gambar, cadangan atau cuaca."

- Mohammad Putra
 

 

S E A R C H

 

Sub-Dealer

Agen Peniaga

 

Agen Peniaga (Sub-Dealer) adalah Pelan Bisnes yang ketiga terbaik. Harganya hanya RM133 setahun. Jika anda mahu menjadi Peniaga Kecil kami selama 6 bulan sahaja, hantarkan RM76.

Agen Peniaga menerima komisen mengikut kadar komisen yang ditetapkan dalam JADUAL KOMISEN kami. Kadar komisennya biasanya adalah setengah daripada kadar komisen Agen Pemasaran. Sebagai contoh, jika komisen untuk sebuah barangan adalah 35% bagi Agen Pemasaran, maka Agen Peniaga akan dapat kadar komisen sebanyak 17.5%. Tetapi, jika anda Agen Pengedar, anda akan mendapat 55%!

Jika Agen Peniaga mahu mendapatkan kadar komisen yang lebih tinggi bagi mana-mana barangan, dia boleh meningkatkan keahliannya ke peringkat Agen Pemasaran dalam sebulan dengan bayar lagi RM76 atau Agen Pengedar (bayar lagi RM266.)

Sertailah sebagai Agen Peniaga jika anda mahu memasarkan barangan secara sambilan untuk komisen yang minima sahaja, jika anda kurang yakin dan cuma hendak 'cuba' bisnes ini.

Tahniah! Anda telah dipilih untuk mendapat satu Keahlian Agen Peniaga dalam Program Bisnes kami kerana membaca seksyen ini dalam web laman kami. Jika anda membuat keputusan untuk menyambut tawaran kami ini, anda akan menerima FAEDAH-FAEDAH yang besar seperti berikut:

  1. Diskaun-diskaun istimewa ke atas pembelian-pembelian anda. Sekarang anda boleh membeli semua buku, kaset dan perkhidmatan yang anda perlu pada harga yang sangat RENDAH! Diskaun-diskaun anda dinyatakan dalam Jadual Komisen yang dilampirkan.

  2. Komisen-komisen istimewa untuk semua jualan anda. Inilah peluang untuk anda membuat wang yang besar pada tahun ini. Tiada jualan pintu ke pintu. Tiada modal besar diperlukan. Tiada risiko. Tiada simpanan stok. Tiada sebarang kesusahan. Komisen-komisen jualan anda dinyatakan dalam Jadual Komisen yang dilampirkan.

  3. Komisen-komisen istimewa daripada segala jualan atau pembelian pelanggan-pelanggan anda. Komisen-komisen ini boleh didapati dalam program urusniaga yang berkaitan. Internet merupakan satu peluang untuk anda membuat banyak wang tanpa mengundang masalah dengan mana-mana undang-undang tempatan yang terlalu ketat!

  4. Anda boleh mempromosikan semua risalah kami dan memperolehi komisen jualan daripada jualan-jualan anda. Anda tidak akan menemui peluang mendapat wang yang lebih murah hati daripada program kami dalam dunia ini.

  5. Anda boleh mengedarkan katalog-katalog kami melalui urusan mel atau E-mel di Internet. Fikirkanlah betapa senang dan murahnya untuk anda mempromosikan katalog-katalog kami di Internet. Kami boleh mengirimkan katalog-katalog elektronik kepada alamat E-mel anda. Dalam beberapa minit saja, anda boleh e-mel kepada beribu-ribu orang dengan senang. Di manakah anda boleh mencari peluang sebegini hebat di internet?

  6. Anda boleh mempromosikan katalog kami sebagaimana salinan 'asalnya' atau dengan meletakkan nama dan alamat anda di "Borang Pesanan" di dalam katalog supaya semua pesanan diterima oleh anda dahulu. Cara jualan ini dipanggil "Drop-Shipping." Banyak syarikat di seluruh dunia akan mengenakan anda RM500 atau lebih untuk menjual barangan mereka. Kami memberikan peluang pendapatan ini kepada anda dengan begitu sahaja.

Apakah helah di sebalik faedah-faedah besar ini? Tiada sebarang helah atau muslihat pun! Anda dipilih kerana anda adalah pelanggan kami yang bagus. Semua keuntungan dan faedah adalah benar dan betul. Semua diskaun dan komisen jualan adalah benar dan betul.

Untuk menyambut tawaran ini, anda perlu menghantarkan kepada kami "BORANG PENYERTAAN" di bawah dengan RM133 sebagai Bayaran Pendaftaran. Bayaran ini meliputi kos-kos penyelenggaraan mendaftarkan keahlian Agen Peniaga anda, pengendalian Akaun anda, kos-kos katalog, risalah dan bahan-bahan bercetak yang anda akan terima daripada kami dalam Kit "Agen Peniaga" melalui mel biasa dan E-mel dari masa ke semasa sepanjang tahun.

Keahlian "Agen Peniaga" anda adalah sah untuk satu tahun. Dalam masa setahun itu, anda akan menjimatkan banyak wang hingga BERIBU-RIBU RINGGIT apabila anda membeli daripada kami pada bila-bila masa. Jika anda pilih untuk menjual bagi pihak kami secara sambilan, anda boleh mendapat wang lebih. Komisen-komisen dari jualan anda boleh berjumlah beribu-ribu ringgit jika anda bekerja dengan bersungguh-sungguh dan bijak. BAGAIMANA anda mendapat faedah daripada keahlian hebat ini terserahlah kepada anda.

Anda tidak wajib membuat sebarang jualan. Jika anda membeli daripada kami, anda JIMAT wang; Jika anda menjual untuk kami, anda DAPAT wang. Anda pilih sendiri. Anda akan jimat banyak wang apabila anda membeli daripada kami kerana kami adalah "Sumber Utama" untuk barangan-barangan kami. Harga-harga kami sangat kompetitif dan berpatutan. Kami telah berkhidmat kepada seluruh dunia dengan sempurna selama 18 tahun. Anda telah membeli daripada kami sebelum ini. Jadi anda tahu bahawa perkhidmatan kami adalah cepat dan jujur.

Sertailah dengan keyakinan sekarang. Tiada sesiapa pun akan mengetahui tentang anda jika anda mengedarkan katalog-katalog dengan hanya menggunakan Nombor Akaun (No. Rujukan) eksklusif anda. Hantarkan "Borang Penyertaan" hari ini sebelum tawaran ini tamat.

 


-------------------------------- BORANG PENYERTAAN -------------------------

Ya, saya mahu MENJIMATKAN DAN MENDAPATKAN wang! Sila daftarkan saya sebagai "Agen Peniaga" Saya sertakan di sini RM133 sebagai bayaran yuran tahunan..

Nama _______________________________ No. Ruj. _________

Alamat _______________________________________________

_____________________________________________________

Telefon __________________ Tarikh Lahir __________________

Alamat E-mel  _________________________________________

Hantarkan kepada:

 

EVERB

W.D.T. No. 39

Lot 20 Batu 20 Jalan Ipoh

48000 Rawang, Selangor

Malaysia.

 

(Malaysia) 017-5231484 / WHATSAPP +60178705831 /

 

 

 

  

 


 

Untuk memesan melalui pos, sila klik di bawah:

 

   BORANG PESANAN POS 

 

Lain-lain buku Bahasa Melayu, Program Bisnes, barangan dan perkhidmatan boleh didapati di halaman-halaman di bawah.

Semua Produk, barangan dan Perkhidmatan Doa, Niat, Sakti, Tangkal, Azimat dibuat dengan kegunaan Kuasa Minda Mistik, Gerak Hati yang baik, Bayangan Positif sahaja.

Tidak melibatkan unsur-unsur jin, hantu, benda halus.

Tidak berkenaan dengan apa jua kepercayaan atau amalan tahyul.

Perkhidmatan sedunia sejak 1981.

Sesuai untuk semua kaum, semua agama.

Semua barangan khas (seperti cincin, loket, rantai, azimat, ilmu, doa, duit, uncang, ramalan, pakej) dibuat, didoakan KHAS untuk ANDA oleh Tok Guru Mohammad Putra.

Anda akan menerima arahan lengkap dan cara penggunaan.

Semua barang asli dan lengkap. Tiada dua produk yang sama. Tiada bandingannya di dunia.

Tok (yang banyak membantu pelanggan berjaya, menyelesaikan masalah, menikam nombor dan sering kali menang dalam perjudian, peraduan dan pertandingan) sedia berkongsi semua ilmu dan barang saktinya yang dipercayai berkesan.

Tok berjanji menggunakan semua kebolehannya dan melakukan apa yang terdaya dalam penyediaan barang KHAS untuk Anda dengan niat bagus, kaedah yang boleh dipercayai, halal, tidak menyalahi hukum Islam, dan gerak hati yang positif.

Semuanya bertujuan hanya untuk menolong anda.

 

 

Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan 101 Azimat Sakti Ajaib Ilmu Kaya Sakti - Batu Hikmah Kaya
Ilmu Cinta Sakti Ilmu Tuah Sakti - Batu Hikmah Tuah Borang Pesanan
Perkhidmatan Doa Niat Sakti Peluang Wang Bisnes Internet Kursus Kuasa Minda 2005
Ilmu Kekayaan 22am1 Ilmu Kejayaan 22am2 Ilmu Minda Positif 22am3
Ilmu Kesan Pengaruh 22am4 Ilmu Hati Positif 22am5 Ilmu Kesuburan Semula Jadi 22am6
Ilmu Kuat Semangat 22am7 Ilmu Kewajaran Fikiran 22am8 Ilmu Tersangat Bahagia 22am9
Ilmu Cinta 22am10 Ilmu Perlindungan 22am11 Ilmu Kesihatan 22am12
Ilmu Minda Psikik 22am13 Ilmu Daya Pengetahuan 22am14 Ilmu Azam Untuk Berjaya 22am15
Ilmu Kuasa Kehidupan 22am16 Ilmu Daya Hidup 22am17 Ilmu Kefahaman 22am18
Rahsia Kuasa Minda Hot Mail Melayu Kursus Kejayaan Mega Plan 22AM
Selesaikan Semua Masalah A1008M Syiling Bertuah Kaset Muzik Meditasi Gua Hantu
Program Agen Pengedar Pen Kuasa Sakti Program Bisnes Agen Peniaga
Pelan Pemasaran, Panduan Komisen dan Bonus Jadual Komisen
Peluang Wang Bisnes Internet Buku-Buku Kejayaan Buku-Buku Kekayaan

 


"There is a practical side to all this God business. If you accept yourself as God, you will surely live up to the goodness associated with it. You will grow up to become a truly exceptional human being. You will think, feel and act like a God. This will benefit everyone. This will make the world a better place for everyone. This will, in time, put an end to the bigotry, intolerance, discrimination, and bullying that are rampant in society."

- Van Gogh

 

 

 


 

Copyright 2002 - 2013 by EVERB (WHATSAPP +60178705831)     Impeccable worldwide service

Click Here To Join

 

Buku-Buku Melayu - Malaysia

 

PAKEJ CEPUMAS

Cincin Kubu Keramat

Uncang Orang Kaya

ILMU KAYA SAKTI

PAKEJ CEPUMAS

Uncang Kejayaan

Uncang Tuah

Penarik Wang

 

LOKET CINTA

Loket Pemikat Cinta

Uncang Cinta

ILMU CINTA SAKTI

Penggoda Asmara

Wafak Puisi Karomah

Azimat Katak Turus

Telur Jin

 

RAMALAN NO LOTERI

Ilmu Tuah Sakti

AYAT-AYAT SAKTI

101 AZIMAT SAKTI

Rahsia Kuasa Minda

Nombor Bertuah

Cincin Kekayaan

Penarik Tuah

 

IBU DUIT SYILING

Uncang Kesihatan

Syiling Bertuah

RINGGIT BERTUAH

Penarik Magnetik

Paku Bertuah

Muzik Meditasi

Kain Pelaris/Muzik M

 

DOA NIAT SAKTI

Selesaikan Masalah

Azimat Garam Sakti

PIRAMID SAKTI

Ilmu Kon Sakti

Pakej Pendinding

Minyak Sakti

 

Kuasa Minda 1

Kuasa Minda 2

Kuasa Minda 3

Kuasa Minda 4

Kuasa Minda 5

Kuasa Minda 6

Kuasa Minda 7

Kuasa Minda 8

Kuasa Minda 9

Kuasa Minda 10

Kuasa Minda 11

Kuasa Minda 12

Kuasa Minda 13

Kuasa Minda 14

Kuasa Minda 15

Kuasa Minda 16

Kuasa Minda 17

Kuasa Minda 18

 

CARA MEMESAN

Borang Pesanan

Berani Hidup Sakti

Barangan Sakti

Senarai_Buku Asli

Senarai Buku Minda1

Senarai Buku Minda2

Air Sakti

Panduan Urusniaga

 

Agen_Pengedar

Agen_Pemasaran

Agen_Peniaga

Laman Web

Bisnes Internet

Lesen Hak Cipta

Komisen dan Bonus

Jadual Komisen

 

Reprint Rights

International

Reprint Rights

Resell Rights

Resale Rights   

Copyright License

Translation Rights

Books

Ebooks

Reports

Manuals

Tapes

CDs.

 

 

Products
Opportunity

Moneymaking

Achievement

Newsletters

Reprint Rights

Distributorship

Free Opportunity

Consultation

Services
Business Services

Personal Services

Occult Services

Prayer Services

Astrological Services

Ads & Typesetting

 

Unique
Lucky Coin

Solve All Problems

Universal Occult

Malay Books

Psycho Power


Special
Good Luck

Achievement

Instant Business Plan

Power Books

Private Tuition

Contests

Puzzles

 

 

About Us

About Us

Contact Us

Corporate Mission

Corporate Philosophy

 

Other

Search

Link To Us

Privacy

Opinion

 

 

CARA MEMESAN

Semua Tangkal-Azimat diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat dalam surat/pesanan anda.

Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup bahagia.

Untuk memesan, ikut arahan berikut:

1) sila hantar sekeping kertas/surat/borang pesanan dengan maklumat berikut:- nama anda, alamat penuh, tarikh lahir, no. telefon bimbit, hajat/tujuan anda, pekerjaan anda - untuk membolehkan Tuan Guru menyediakan hadiah Ilmu Al-Hikmah, Batu Hikmah, Pendinding Diri, Ayat Pengasih, Tangkal/Azimat/Batu/ Cincin/Loket/Rantai/ Uncang/Minyak/Ibu Duit/Ibu Dinar/Ibu Rezeki/dll - KHAS untuk anda.

2) Poskan pesanan anda dan 'Slip Bank'/'Wang Pos' (berpalang) dibuat atas nama EVERB kepada:

EVERB
W.D.T. No. 39,
Lot 20 Bt 20 Jln Ipoh,
48000 Rawang, Selangor,
Malaysia.

Semua buku, barang dan hadiah dijamin ada.

Jangan hantar Wang Pos yang kosong.

Jangan guna pos biasa.

Hantar dengan POS EKSPRES (hanya RM2.50)