EverB

Products | Services  | Business | Email | Occult | Gambling & Lottery | LIFE | Mail Order |

 

Reprint Books  |  Audio Books  |  Power Books  | Contests & PuzzlesSelf-help CD Books

Home > Welcome > Opportunity > Lottery > Malaysia > Occult > Lucky Coin > Problems > Successful> Freebies Crystals NEXT

 

 
index sitemap advanced
="">

site search by freefind

 

 

Parapsikologi

Contact

 

Products
Advertising Promotion

Audio Books

Automotive - Sports

Books

Business Services

Business Opportunity

Contests - Puzzles

Dealership

Directories

Editing


Education - Reference

Financial - Real Estate

Food - Health

Free Stuff

Gambling - Lottery

LIFE - Philosophy

Mail Order - Direct Mail

Malay - Malaysia

Marketing - Sales

Non-Fiction

Novels - Fiction


Occult - Metaphysics

Opportunity - Income

Personal - Home

Plan 22A

Power Thinking

Products & Services

Publishing

Reprint Rights

Self-Improvement

Successful

Women - Sex

Writing


 

Opportunity

Pendulum Power

Pyramid Power

The Cosmic Way To Riches

The Cosmic Way To Love

The Cosmic Way To Protection

Life Happiness

Cashflow EBusiness

Change Your Name For Success

Complete Guide Web

Credit Secrets


Ebay Auction

Ebay Marketing

EBookResellerKit

Ebook Pack

Email Pack

Email Marketing

Free Stuff

FreeToSell

Free4All Professional

Free4AllProfits


Inet Success

Instant Infopublisher

Name Lists

Instant Internet Profits

Instant Site Maker

Internetactive

Internet Cash Mac

Loans

Living Off The Net

Million Dollar Emails


Past Award Winning Solutions

Strategies Books

Pay Per Click Com

Premier Lists

Pro Ebook Cover

Profit Pulling Reports

Money Talks

Income Opportunity

Secrets of Success

Spare Time

Direct Mail

UK Wholesale Guide

Sales And Money

Web Profit Package

Wholesale Sources

 


 

FREE Duplicate Website Opportunity!

Yes, you can have this professional website custom-made for you - FREE! (Saves you $3,000 at least!) We can make you a duplicate of THIS Mail Order, Business, Success, Drop Ship Web Site for only a very, very small one-time setup fee! Details click here! To order, phone us or send an e-mail. Nothing is too good to be true!


 

Dedicated to those who dare to live, Live, and LIVE!

S E A R C H

 

Membership Benefits            Drop Ship Plan          Bahagian Al-Hikmah          Sell for us and make $!

 

RAHSIA BUAT WANG DI RUMAH
 

Promosilah Produk, Perkhidmatan, Idea dan Kepercayaan Anda
Sedunia Hari Ini! Kami Mencuba Mencapai Matlamat Bersama!

 

 

Peluang Untuk Mendapat  
RM5,000 Sebulan sebagai  
Pengedar dan Mendapat  
Laman Web Yang Membuat Wang


TIGA PELUANG 
WANG SEDUNIA!

Tawaran asal dan terbaik terbuka sekarang untuk menambah pendapatan anda. Peluang Bisnes Antarabangsa terkini yang terbaik. Tiada pesaing tetapi banyak peniru.

 

TIGA RAHSIA WANG 2006!

Tawaran asal. Peluang terbaik terbuka sekarang untuk menambah pendapatan anda. Peluang Bisnes Antarabangsa terkini yang terbaik. Rancangan yang baik dijalankan. Tiada pesaing tetapi banyak peniru.

 

Rahsia No. 1: AGEN PENGEDAR

Produk: Buku-buku, Kaset, Audiobooks, CD, Perkhidmatan, Azimat, Piramid, Barang Sakti.

Pendapatan: Tiada had! RM2,000 ke atas boleh!

Komisen: Yang terbesar dalam industri.

Pasaran: Jualan dalam negeri dan ke sedunia.

Kos/Harga: Hanya RM384 setahun.Tiada kos-kos lain.

Tujuan: Anda boleh membeli, menjual, mempromosikan barangan dan mendapat komisen/keuntungan besar.

Diskaun: Buku-buku Bahasa Malaysia: 50%; Kaset dan CD: 40%; Perkhidmatan: 40%; Buku2 lain: 40-80%;

Bagaimana: Untuk menjadi Agen Pengedar, sila hantarkan RM384 untuk mendapat Kit Bisnes Agen Pengedar. Ia mengandungi Peluang Kekayaan melalui bisnes informasi diri sendiri, bisnes gaya pos, jualan secara mel langsung dan di Internet.

Dapat Apa?: Anda akan menerima Kit Bisnes Agen Pengedar yang lengkap, asli dan terkini. Ia mengandungi maklumat cara-cara membuat wang, Tangkal Azimat, Batu Hikmah, Nombor Akaun Eksklusif Anda, Rancangan Pemasaran, Arahan, Panduan, Prosedur, Kadar Komisen, Borang-borang Bisnes, semua Risalah Jualan Berkomisen untuk 500 produk, termasuk risalah Agen Pengedar ini, dan juga CD Laman Web Everbearing yang sangat besar! Ini lah SEMUA YANG ANDA PERLUKAN UNTUK MEMBUAT WANG melalui jualan secara pos, jualan pos langsung dan di Internet!

Sebagai Agen Pengedar anda diberikan kebenaran untuk menjual produk-produk Everbearing ke seluruh dunia melalui jualan pos, iklan-iklan, 'Drop-Ship', kedai, e-mel, di seluruh internet, di Laman Web binaan anda atau oleh kami untuk anda (seperti Laman Web Berkembar Everbearing yang juga mempromosikan produk-produk diri sendiri atau syarikat anda.)

Untuk maklumat lebih lanjut, baca risalah "Program Agen Pengedar 2006" atau kunjungi halaman berikut:

http:/www.everb2u.com/agen_pengedar.htm

http:/http:/www.everb2u.com/agen_pengedar.htm

 

Rahsia No. 2: BISNES INTERNET

Sebagai Agen Pengedar, anda layak menerima satu Laman Web yang sangat besar dengan harga yang paling ISTIMEWA! Laman Web yang kami akan bina untuk anda adalah untuk mempromosikan produk Everbearing dan produk sendiri anda!

Bisnes dan hidup anda pasti maju dan berkembang jika anda mempunyai Laman Web kami yang sudah disiap sedia untuk menyokong dan menampung anda. laman web everbearing direkabina untuk menarik hati para pelanggan dan prospek daripada seluruh dunia.

Anda juga boleh menambah mana-mana barangan anda sendiri di Laman Web itu kemudian. Bagus!

RM5,000 Sebulan?

PELABURAN TERBAIK YANG ANDA BOLEH BUAT HARI INI ialah menjadi Agen Pengedar kami dan menjual barangan kami melalui Laman Web yang kami akan bina untuk anda dengan harga yang paling rendah. Harga untuk menyertai sebagai Agen Pengedar ialah hanya RM384 setahun. Harga untuk pembinaan Laman Web yang sangat besar itu hanya RM4,000 pada masa promosi ini.

Tiada sesuatu yang lebih baik dan murah daripada ini. Ya, betul! Periksalah kebenarannya di Internet pada hari ini sendiri! Bertindaklah sekarang juga! Ini adalah peluang keemasan. Untuk mengetahui peluang pendapatan baru ini dengan lebih lanjut, kunjungilah ke Lawan Web .

Periksalah Laman Web kami untuk maklumat peluang membuat dan menjimatkan wang yang lengkap pada hari ini!

Laman Web yang kami akan bina untuk kegunaan anda nanti adalah satu salinan serupa dengan Laman Web kami. Ia mempunyai lebih daripada 174,050 hyperlinks, 1,288 lebih grafik dan 800 lebih halaman web! Sangat besar, laris dan berkesan!

Peluang Wang Yang Menakjubkan!

Kami menawarkan perkhidmatan merekabentuk Laman Web ini kerana kami sedang memilih satu kumpulan Agen Pengedar dari seluruh dunia untuk bertindak sebagai peneroka atau perintis. Ya, ini adalah sepenuh-penuhnya PERCUMA.

Ini bermakna apabila anda menyertai sebagai Agen Pengedar kami (dengan membayar RM384), kami boleh membina Laman Web yang sangat besar itu - Pembinaan Laman Web Berkembar - untuk anda dengan harga promosi istimewa RM4,000 - satu kali bayaran sahaja.

Tujuan bayaran upah tersebut ialah untuk menampung kos-kos dan perbelanjaan yang terlibat dalam menduplikasikan Laman Web kami untuk anda. Ini seperti menukarkan maklumat kami (nama, alamat, telefon, dan lain-lain lagi) kepada nama Laman Web anda, nama individu/bisnes anda, alamat, nombor telefon, faks, akaun bank, link-link pesanan, ID akaun bisnes Internet dan sebagainya sebelum kami memuat naik ke Laman Web anda di Internet. Kami melakukan semua ini untuk anda pada harga diskaun yang istimewa.

Setelah anda membuat bayaran untuk Pembinaan Laman Web Berkembar, kami akan menukar beribu-ribu link, sistem pembayaran kad kredit dan maklumat peribadi kami di Laman Web kepada maklumat anda dengan selarasnya. Ini supaya semua pertanyaan dan pesanan akan sampai kepada alamat, telefon atau e-mel anda, atau akaun bisnes di Internet anda.

Kami juga akan memuat naik (upload) lebih kurang 200 megabytes data ke Laman Web anda. Proses memuatkan fail-fail ke Internet memerlukan masa 7 hari. Ini adalah Laman Web yang sangat besar!

Tambah Produk-Produk Sendiri!

Anda boleh tambah halaman-halaman lain ke laman web anda dengan tujuan mempromosikan barangan diri anda sendiri. Anda boleh buat tambahan itu sendiri atau anda boleh minta kami tambah halaman-halaman produk anda ke laman web pada masa kami membina laman web anda. Ini akan menjimat anda wang dan masa.

Harga setiap halaman tambahan untuk Agen Pengedar (untuk mempromosikan barangan anda sendiri) hanya RM37.50. (Harga biasa RM75 - 50% diskaun = RM37.50!)

Kalau anda minta syarikat lain buat kerja itu, harganya mungkin RM50 - RM200 untuk setiap halaman! Kalau anda bukan Agen Pengedar, kami mungkin caj anda RM75 - RM100 setiap halaman web.

Kalau anda mahu tambah 10 halaman web untuk produk-produk sendiri, hantar RM384 (untuk Agen Pengedar) + RM4,000 (untuk membina Laman Web Everbearing anda) + RM370.50 (untuk menambah 10 halaman web untuk produk anda sendiri.) Sangat murah!

Sebelum anda memesan Pembinaan Laman Web Berkembar, adalah sangat penting bahawa anda baca maklumat dan arahan di halaman-halaman berikut:

http:/www.everb2u.com/agen_pengedar.htm

http:/www.everb2u.com/komisen_dan_bonus.htm

http:/www.everb2u.com/jadual_komisen.htm

http:/www.everb2u.com/panduan.htm

http:/www.everb2u.com/cara_memesan.htm

 

Peluang Untuk Anda Jimat RM36,000!

Harga RM4,000 untuk 'Pembinaan Laman Web Berkembar' ialah harga istimewa untuk kami membina Laman Web sangat besar untuk para Agen Pengedar.

Syarikat-syarikat lain akan mengenakan 17-100 kali lebih mahal untuk membuat kerja yang sama dalam pembinaan Laman Web. Tiada gurauan. Kalau mereka mengenakan anda hanya RM50 setiap halaman, harga mereka ialah RM40,000! (RM50 X 800 halaman web = RMRM40,000!) Banyak syarikat mengenakan RM100 setiap halaman dan 800 halaman akan mengenakan bayaran RM80,000! Laman web Everbearing mengandungi 800 halaman web dan kami caj anda HANYA RM4,000.00, iaitu HANYA RM5.00 setiap halaman KERANA anda Agen Pengedar kami. Jika tidak, harga biasa RM75-RM100 setiap halaman!

Jangan cuba membina sebuah Laman Web seperti laman web everbearing. Usaha itu memerlukan banyak bakat, kebolehan, kemahiran, masa (setahun lebih!), tenaga (fizikal/mental/emosional!), dan wang!

Peluang Bisnes yang luar biasa dan jarang ini ditawarkan kerana kami sedang mengambil ahli-ahli sekumpulan Agen Pengedar yang aktif, yang bersedia dan mahu melibatkan diri untuk kekayaan dan kejayaan.

Kami ingin menegaskan di sini bahawa bayaran untuk 'Pembinaan Laman Web Berkembar' (iaitu RM4,000) adalah sebagai upah untuk membina dan memuat naik Laman Web anda ke Internet. Ini memastikan Laman Web untuk Bisnes Internet anda dibuat dengan betul, lengkap dan semuanya teratur.

 

Rahsia No. 3: LIFE PACKAGE!

Sekarang, dengan bayaran hanya RM1,516.20 anda boleh memiliki kesemua koleksi e-buku, e-laporan, e-program yang dijual melalui laman web kami. Koleksi gergasi ini meliputi semua aspek bisnes, kejayaan, kekayaan, pengiklanan, jualan, mel, Internet! Anda akan menerima KEBENARAN untuk membolehkan anda menjual, membahagi atau mencetak semula!!! Nilai koleksi ini RM15,089.80! Semuanya dalam bentuk CD.

BONUS GERGASI!!!

Jika anda pesan awal anda akan dihadiahkan dengan 7 lagi CD berikut: 2 Million Malaysian Email CD (Harga biasa RM665), 1 Million Singapore Email CD (Harga biasa RM376), 63 Million Email CD (Harga biasa RM1,136.20), 50 Million Email CD (Harga biasa RM376), 30 Million Email CD (Harga biasa RM376), Ultimate Bulk 14 Million Email CD (Harga biasa RM475), 100 Shareware CD (Harga biasa RM100), dan FREE Consultation (bernilai RM1,000!)

Untuk maklumat lebih lanjut, lawatilah halaman ini:

http:/www.everb2u.com/index_life_package.htm

http:/http:/www.everb2u.com/index_life_package.htm

 

Sertailah semua peluang! Selesaikan masalah kewangan anda! Pesanlah AGEN PENGEDAR (Peluang No. 1) dengan BISNES INTERNET (Peluang No. 2) dan/atau LIFE PACKAGE (Peluang No. 3) hari ini juga sebelum tawaran istimewa ini tamat!

 

RINGKASAN TAWARAN

  1. Untuk menjadi Agen Pengedar yang sah (Peluang No. 1), hantar RM384 sekarang.

  2. Untuk mendapat Laman Web bisnes sendiri (Peluang No. 2) pesanlah Pembinaan Laman Web Berkembar (disyorkan untuk Agen Pengedar). Tambah RM4,000.

  3. Untuk memiliki koleksi e-buk/e-laporan yang gergasi dan potensi membuat wang yang gergasi, pesanlah "LIFE Package" (Peluang No. 3). Hanya RM1,516.20!

Harga yang paling istimewa untuk upah Pembinaan Laman Web Berkembar (iaitu RM4,000) hanya sah jika anda juga menyertai sebagai Agen Pengedar (RM384). Dengan demikian jumlah keseluruhannya: RM4,384 sahaja (bukan berpuluh-puluh ribu!)

 

BONUS EKSTRA!!!

Kami akan hadiahkan anda dengan satu Batu Loket Tuah (bernilai RM25!) dan 1 Model Kon Sakti 4 inci (bernilai RM85!). Tawaran tamat 30 hari!

 

Peluang Yang Mengkagumkan

Rebutlah peluang ini sebelum ia tamat. Harga tawaran istimewa kami sebanyak RM4,384 kepada anda hanya sah untuk sebulan sahaja.

Kami menggesa agar anda menyambut tawaran yang sangat bagus ini sementara ia masih boleh didapati. Harga tahun 2002 adalah RM683; harga tahun 2004 ialah RM1,026; Harga tahun 2006 ialah RM4,384. Harganya mungkin akan NAIK LAGI pada masa hadapan kerana harga tawaran ini masih sangat RENDAH!

Hubungi kami di talian (Malaysia) 017-5231484 / WHATSAPP +60178705831 /sebelum anda memesan mana-mana tiga peluang dalam risalah ini atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.

Hari ini adalah giliran anda untuk berjaya dalam perniagaan sendiri. Cepat, sertailah sekarang sebagai Agen Pengedar. Jadi mahir, berjaya dan berbahagia.

Kami sedang berkembang menjadi bisnes yang menakjubkan. Mari bersahabat dan bersatu untuk mencapai tujuan-tujuan bersama.

Sudah tiba waktunya untuk anda bertindak. Jika anda betul-betul berminat kami pasti anda akan berjaya jika sahaja diberi peluang. Pesanlah hari ini!

 

 

 

 

 


 

 


BORANG PESANAN

CARA MEMESAN!

Untuk memesan dengan selamat dan mendapat barang dengan cepat, sila ikut tiga langkah berikut:-

1. Buat bayaran melalui bank atau pejabat pos.

Cara 1: Paling selamat dan murah. Pembayaran Melalui Akaun Bank. Masuk wang ke akaun berikut:

Nama: EVERB

No. akaun: 1406-0526423-051.

Bank: Bumiputra-Commerce Bank Bhd.

Anda boleh masuk wang di mana-mana Bank Bumiputra, Maybank ("Sistem Giro Antara Bank"), bank lain, mesin ATM, mesin Masuk Wang Tunai, di laman web perbankan online, juga melalui Kad Kredit.

Cara 2: Pembayaran melalui Wang Pos/Kiriman Wang Biasa atas nama 'EVERB' dan dipalang berikut: "Akaun Penerima Sahaja." Minta kerani Pej Pos palangkan Wang Pos/Kir Wang anda dengan "Akaun Penerima" jika anda kurang pasti. Contoh cara memalang Wang Pos:

 

 

AWAS!!!!!! Pastikan anda tulis EVERB dan "Akaun Penerima Sahaja" pada setiap Wang Pos/Kiriman Wang supaya orang lain tidak boleh curi/menunaikan Wang anda! Tulis butir-butir anda dibelakang setiap Wang Pos/Kiriman Wang.

AMARAN!!!!!! Jangan sekali-kali hantar wang tunai atau Wang Pos/Kiriman Wang yang kosong atau yang tidak berpalang!!! Sangat Merbahaya!! Senang dicuri!!

2. Poskan slip bank asal / resit Kiriman Wang Ekspres /Wang Pos / Kiriman Wang (yang berpalang!!)' bersama dengan gambar paspot/salinan IC anda yang diperlu oleh Tok dalam penyediaan hadiah Azimat2.

3. Sila hantar dengan 'Pos Ekspres' kepada:

EVERB
W.D.T. No. 39,
48000 Rawang, Selangor, Malaysia. Tel: +6017-8705831 / WHATSAPP +60178705831
 

Sila kirimkan kepada saya dalam 7 hari produk berikut: _____________________

____________________________________________________________________

Saya sertakan Slip Bank/resit Kiriman Wang Ekspres/Wang Pos/Wang Kiriman Biasa bernilai RM__________________________

 

Nama : _____________________________________________________________

Alamat :____________________________________________________________

___________________________________________________________________

Pekerjaan: _________________ Tarikh lahir:_____________________________

Tel:______________________________________ No. Rujukan risalah ini: 0019


 

 

Untuk memesan melalui pos, sila klik di bawah:

 

   BORANG PESANAN POS 

 

Lain-lain buku Bahasa Melayu, Program Bisnes, barangan dan perkhidmatan boleh didapati di halaman-halaman di bawah:

 

Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan 101 Azimat Sakti Ajaib Ilmu Kaya Sakti - Batu Hikmah Kaya
Ilmu Cinta Sakti Ilmu Tuah Sakti - Batu Hikmah Tuah Borang Pesanan
Perkhidmatan Doa Niat Sakti Lesen Hakcipta Kursus Kuasa Minda 2005
Ilmu Kekayaan 22am1 Ilmu Kejayaan 22am2 Ilmu Minda Positif 22am3
Ilmu Kesan Pengaruh 22am4 Ilmu Hati Positif 22am5 Ilmu Kesuburan Semula Jadi 22am6
Ilmu Kuat Semangat 22am7 Ilmu Kewajaran Fikiran 22am8 Ilmu Tersangat Bahagia 22am9
Ilmu Cinta 22am10 Ilmu Perlindungan 22am11 Ilmu Kesihatan 22am12
Ilmu Minda Psikik 22am13 Ilmu Daya Pengetahuan 22am14 Ilmu Azam Untuk Berjaya 22am15
Ilmu Kuasa Kehidupan 22am16 Ilmu Daya Hidup 22am17 Ilmu Kefahaman 22am18
Rahsia Kuasa Minda Hot Mail Melayu Kursus Kejayaan Mega Plan 22AM
Selesaikan Semua Masalah A1008M Syiling Bertuah Kain Pelaris
Program Agen Pengedar Pen Kuasa Sakti Program Bisnes Agen Peniaga
Pelan Pemasaran, Panduan Komisen dan Bonus Jadual Komisen
Peluang Wang Bisnes Internet Buku-Buku Kejayaan Buku-Buku Kekayaan

 "Hidup anda dengan semangat gembira menegaskan kuasa Tuhan. Hidup anda dengan banyak perasaan negatif menegaskan pengaruh kuasa Syaitan."

 

- Mohammad Putra

 

 

 


 


 

Copyright 2002 - 2013 by EVERB (WHATSAPP +60178705831)     Impeccable worldwide service

Contact     Main Parapsikologi     Click Here To Join

 

Buku-Buku Melayu - Malaysia

Ilmu Kaya Sakti

Ilmu Cinta Sakti

Ilmu Tuah Sakti

Ayat-Ayat Sakti

101 Azimat Sakti

Panduan Urusniaga

Cara Memesan

Bisnes Internet

Lesen Hak Cipta

Borang Pesanan

Kursus Kuasa Minda2

Kursus Kuasa Minda1

Komisen dan Bonus

Jadual Komisen

Reprint Rights

International

Reprint Rights

Resell Rights

Resale Rights   

Copyright License

Translation Rights

Books

Ebooks

Reports

Manuals

Tapes

CDs.

 

Mailing Lists
Popular Books

Air Sakti

Ads Agency

Mail Order Success

Mail Order Mail Lists

Cosmic Wealth

Int'l Book Services

Money Tree

Advertisements

 

Products

Opportunity

Moneymaking

Achievement

Newsletters

Reprint Rights

Distributorship

Free Opportunity

Consultation

Services
Business Services

Personal Services

Occult Services

Prayer Services

Astrological Services

Ads & Typesetting

 

Unique
Lucky Coin

Solve All Problems

Universal Occult

Malay Books

Psycho Power


Special
Good Luck

Achievement

Instant Business Plan

Power Books

Private Tuition

Contests

Puzzles

 

How to Order
How To Order

Order Form

Guidelines

Questions

 

About Us

About Us

Contact Us

Corporate Mission

Corporate Philosophy

 

Other

Search

Link To Us

Privacy

Opinion