everbearing

Products | Services  | Business | Email  | Occult | Gambling & Lottery | LIFE | Mail Order |

 

Reprint Books  |  Audio Books  |  Power Books  |  Contests & Puzzles   |  Self-help   |  CD Books

Home > Welcome > Opportunity > Lottery > Malaysia > Minda > Lucky Coin > Problems > Successful> Freebies Crystals NEXT

 

 
index sitemap advanced
="">

site search by freefind

 


 

 

Parapsikologi

Contact

 

Products
Advertising Promotion

Audio Books

Automotive - Sports

Books

Business Services

Business Opportunity

Contests - Puzzles

Dealership

Directories

Editing


Education - Reference

Financial - Real Estate

Food - Health

Free Stuff

Gambling - Lottery

LIFE - Philosophy

Mail Order - Direct Mail

Malay - Malaysia

Marketing - Sales

Non-Fiction

Novels - Fiction


Occult - Metaphysics

Opportunity - Income

Personal - Home

Plan 22A

Power Thinking

Products & Services

Publishing

Reprint Rights

Self-Improvement

Successful

Women - Sex

Writing


 

Opportunity

Pendulum Power

Pyramid Power

Cosmic Way To Riches

Cosmic Way to Love

Cosmic Way To Protection

Cosmic Way To Health

Cosmic Cone Power

Color Power

Make Anyone Do Anything

Lottery Numbers Forecast


The Magic Within

Solve All Problems

PsychoPower

Money Problems

Lucky Coin

The Magic Within

Win At Astrology Numerology

The Lottery Book

Astrological Analysis

Astrological Occult Services


Inet Success

Instant Infopublisher

Instant Internet Emp

Instant Profits

Instant Site Maker

Internetactive

Internet Cash Mac

Killer Mini Sites

Living Off The Net

Million Dollar Emails


Millionaire Marketing

Newbie Lists

Pay Per Click Com

Premier Lists

Pro Ebook Cover

Profit Pulling Reports

Resell Rights

Search Engine Secret

Secrets of Success

Spare Time

Total Internet Profits

UK Wholesale Guide

Wealth Seminar

Web Profit Package

Wholesale Sources

 

FREE Duplicate Website Opportunity!

Yes, you can have this professional website custom-made for you - G-R-E-A-T! With your own products added, too! Saves you thousands! We can make you a duplicate of THIS Mail Order, Business, Success, Drop Ship Web Site for only a very small one-time setup fee! Details Click Here! To order, phone us or send an e-mail. Call now!

S E A R C H

Kami memerlukan Agen-Agen untuk mempromosikan barangan kepada berjuta prospek.

PROGRAM AGEN PEMASARAN

Peluang kekayaan wang Ringgit dalam bisness membuat wang segera sedunia

 

Mahu menjadi bos dalam bisnes sendiri dan membuat wang sambilan RM1000-RM3000 sebulan dari rumah?

Mahu! Bagaimana? Jadilah Agen kami!

Anda pasti berjaya kerana ini peluang -

(1) Bisnes dan produk yang terbaik!,

(2) Sistem bisnes paling senang!,

(3) Komisen dan bonus sangat tinggi!,

(4) Syarikat sumber utama!,

(5) Risalah-risalah yang sangat hebat!,

(6) Program Agen sedunia terbaik!


BISNES DAN PRODUK TERBAIK!

Kami membekalkan anda barangan dan perkhidmatan yang laris dan sesuai untuk bisnes sambilan dengan Pelan Risalah Berkomisen yang TERBAIK sedunia.

Kami mengedar beribu-ribu buku, e-buku, kaset, CD, dan perkhidmatan yang paling laris dalam kejayaan, kekayaan, wang, inspirasi, kebahagiaan, kemajuan.

Kami mempunyai banyak produk Bahasa Malaysia yang panas, laris dan luas pasarannya seperti Pen Kuasa Sakti, Rahsia Kuasa Minda, Ayat-Ayat Sakti Yang Berkesan, 101 Azimat Sakti, Ilmu Kaya Sakti, Ilmu Cinta Sakti, Ilmu Tuah Sakti, Perkhidmatan Doa Niat Sakti, Saya Berani, Syiling/Ringgit Bertuah, Azam Untuk Berjaya, Muzik Meditasi, Kursus Kuasa Minda, Kursus Kejayaan Mega, Pembinaan Halaman dan Laman Web, Pakej Bisnes Internet Teragung, Pelan 22A, Model Piramid/Kon, dan,... banyak lagi.

Anda boleh jual semuanya secara mel, iklan atau internet kepada orang dalam negeri atau seluruh dunia. Anda TIDAK perlu menyimpan sebarang stok, membuat sebarang pembelian, melabur wang modal atau membuat sebarang jualan langsung.

Anda memasarkan barangan dan kami melakukan semua yang seterusnya. Kami mungusahakan, mengeluarkan dan menghantarkan semua barangan.

Pesanan datang terus kepada anda daripada pelanggan. Anda beri kepada kami untuk diproses setelah menolak komisen anda. Promosikan produk kami ke sedunia,ia pasti menguntungkan anda.


BISNES PALING SENANG!

Sekarang anda boleh menyertai sebagai Agen Pemasaran setahun - RM190.- Inilah program yang menakjubkan untuk membuat wang, memulakan bisnes sendiri, atau meluaskan perniagaan terkini!

Bayaran yuran Agen melayakkan anda membeli/menjual barangan kami dengan diskaun/komisen BORONG terendah walaupun untuk satu barang sahaja - biasanya 50% untuk buku B. Malaysia, 65% buku Inggeris, sehingga 80%!

Contoh: Anda boleh beli satu atau lebih nashkah buku-buku kami dengan diskaun 50% atau anda boleh menjual satu atau lebih nashkah buku kepada orang sedunia dan dapat 50% komisen. Anda dapat Harga Borong walaupun untuk 1 barang!

Perbezaan di antara Agen Pengedar dan Agen Pemasaran hanya dalam kadar Komisen. Kadar komisen Pengedar lebih tinggi daripada kadar Agen Pemasaran.

Jika anda minat menjual kepada negara Malaysia/Singapura/Brunei saja, iklankan di majalah dan akhbar. Pendapatan sebulan beribu-ribu jika anda menjual melalui iklan majalah akhbar!


KOMISEN DAN BONUS TINGGI!

Contoh pendapatan Agen Pengedar:

Misalnya, anda jual 30 naskhah buku 'Ayat-Ayat Sakti Yang berkesan.' Komisen anda ialah 50%, iaitu RM27.50. Jadi, pendapatan bulanan untuk satu buku ini sahaja ialah: RM27.50 X 30 = RM825!

Kalau anda juga jual 30 nashkah buku 'Pen Kuasa Sakti,' komisen pendapatan sebulan ialah: RM27.50 X 30 = RM825!

Kalau anda pun jual buku '101 Azimat Sakti Ajaib' kepada 30 orang pelanggan, maka pendapatan komisen 50% sebulan ialah: RM27.50 X 30 = RM825!

Pendapatan bulanan anda daripada hanya tiga barang kami yang sungguh laris: RM825 X 3 = RM2,475.00!

Jika anda dapat 30 jualan daripada 10 barang popular kami, pendapatan sebulan anda ialah sebanyak RM8,250.00!

Pendek kata, pendapatan bulanan RM1,000 - RM3,000 atau lebih tak susah untuk anda perolehi sebagai Agen kami!

Anda hanya perlu mencari berpuluhan pelanggan saja setiap bulan, bukan beratusan! Banyak pelanggan membeli dua atau lebih buku setelah membaca risalah jualan yang hebat itu. Sesetengah sering kali membeli beribu-ribu Ringgit buku dan barangan kami. Tiada gurauan!

Anda hanya perlu rajin membuat iklan di majalah, akhbar, risalah, e-mel, katalog, di internet dan menghantar risalah kepada orang yang berminat, (iaitu mereka yang menjawab iklan anda melalui SMS, telefon, surat, e-mel.) Itu saja!

Senang dan sangat menguntungkan!


SYARIKAT SUMBER UTAMA!

Apabila anda berurusan dengan kami, anda sedang berurusan dengan Sumber Utama yang mempunyai pengalaman urusniaga yang sangat positif, sempurna dan meluas. Banyak produk adalah eksklusif kepada kami sebagai pencipta, pengeluar dan pengedar besar.

Misi kami ialah untuk membantu anda membuat wang. Kami membuat wang apabila anda membuat wang. Kejayaan anda juga kejayaan kami. Kami tidak dapat membuat wang jika anda tidak! Bimbingan /rundingan telefon/surat/emel PERCUMA!

RISALAH SUNGGUH HEBAT!

Semua Risalah Jualan Berkomisen adalah profesional, bertaraf dunia, dan sedia digunakan anda segera! Semuanya lengkap, hebat dan berkesan. Untuk wang segera, anda hanya perlu masukkan nama dan alamat dalam Borang Pesanannya!

Mengikut kajian kami, risalah-risalah kami mempunyai kadar kejayaan 20 - 50% apabila dihantar kepada mereka yang menjawab iklan kami yang berharga RM100 ke bawah. Lain-lain syarikat besar yang menghantar berjuta risalah hanya mengharapkan kadar kejayaan 2 - 5% sahaja. Oleh itu, kalau anda hantar hanya 1000 risalah sebulan dan 200 orang membeli, pendapatan anda RM5,500!

1000 pertanyaan e-mel, surat, SMS atau telefon sebulan bukan banyak! Ada banyak syarikat yang mengurus beribu-beribu pertanyaan atau pesanan sehari. Ada banyak juga yang hantar beratus-ratus ribu atau juta risalah sebulan.

Itulah sebabnya kami pasti program Agen adalah peluang yang sangat baik.

Apa lagi, Laman Web kami sangat besar dan berjaya. Ia sedia membuat wang untuk anda sebaik sahaja kami membina satu KHAS untuk anda!


PROGRAM AGEN TERBAIK!

Jika anda mampu jual barangan kami sedunia, anda menggunakan cara-cara percuma seperti e-mel, lelong, enjin cari, iklan, jualan mel, dan Laman Web anda di Internet. (Kami boleh membina anda sebuah Laman Web yang sangat besar untuk membolehkan anda menjual beribu-ribu produk kepada berjuta-juta orang sedunia.) Ini Bisnes Antarabangsa Segera!

Anda hanya mengedar risalah dan mendapat jualan. Kami lakukan semua yang seterusnya untuk anda. Tidak ada apa lagi yang perlu anda lakukan! MENGAPA? Semua kerja dan urusan seperti pembelian, stok, penghantaran, jualan, servis, penyelidikan, pengujian, pengkajian, sokongan, perkembangan, pentadbiran, pemungutan, perakaunan, penyelenggaraan dilakukan untuk anda.

APA ANDA AKAN DAPAT?

'Kit Bisnes' anda merupakan Program Bisnes Segera dan mengandungi CD Peluang Laman Web Bisnes Berkembar Istimewa, semua Arahan, Borang dan Risalah Jualan Berkomisen yang anda perlu untuk membuat wang segera.


PENDAPAT ORANG LAIN!

"...Puas hati dengan Laman Web bisnes saya! Terima kasih!" - J.D., U.S.

"Risalah tuah betul-betul menarik. ...65 jualan setakat ini..." - R.S.J., U.K.

"Segala yang saya minta telah dapat. ... Akan memesan lagi, rekomen kawan-kawan beli..." - Nik, SG

"Menjual melalui e-mel adalah peluang yang mengkagumkan dan tidak boleh dilepaskan. Jika tidak dapat membuat wang di situ, di mana lagi...?" - F.B., HK

"Saya menyertai setelah mengetahui bahawa menjual buku melalui e-mel adalah lebih hebat daripada TV dan MURAH! Ia sangat menguntungkan. Syabas! Saya gembira kerana melakukannya!" - K.J., MY

"Saya hanya berjaya mendapatkan 35 orang untuk menyertai... saya hanya menghantarnya kepada kawan-kawan saja ... tidak lama lagi komputer saya akan saya tukarkan kepada mesin membuat wang!" - F.J.R., AU

"... Mendapat $500... menjual buku-buku anda di laman-laman web lelong & iklan. ...menakjubkan!" - D.H., SG

"Iklan RM90, dapat 260 respon dan RM1300 komisen! T.Kasih!" - R.H., MY

"Terima kasih diatas laman web bisnes besar, yang tuan telah bina saya dengan tambahan 20 produk sendiri. - A.B., MY


TAWARAN BONUS PERCUMA!

BONUS #1: Peluang mendapat Laman Web Berkembar dengan harga sangat rendah. Jimat beribu-ribu Ringgit! Butir lengkap di dalam 'Kit Bisnes' anda.

BONUS #2: Dua AZIMAT Tuah & Kejayaan KHAS untuk Anda! (Nilai RM70!)

BONUS #3: Satu CD 750 e-Buku dan e-Laporan mengenai semua aspek bisnes, kejayaan, kekayaan, pengiklanan, jualan, mel, Internet! Termasuk KEBENARAN untuk anda menjual, membahagi/mencetak semula!!! (Bernilai RM699!)


BERTINDAKLAH SEKARANG!

Jangan lepaskan peluang wang daripada produk asli, hebat, dan benar!

Untuk memesan, hantarkan "BORANG PESANAN" dengan nama, alamat, pekerjaan, tarikh lahir, no. telefon, gambar saiz paspot, salinan kad pengenalan dan bayaran RM380 (untuk Agen Pengedar) atau RM190 (untuk Agen Pemasaran).

'Kit Bisnes' anda dihantar dalam 7 hari!

  • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat anda. Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup senang.

     

     

      

 

Untuk memesan melalui pos, sila klik di bawah:

 

   BORANG PESANAN POS 

 

Lain-lain buku Bahasa Melayu, Program Bisnes, barangan dan perkhidmatan boleh didapati di halaman-halaman di bawah.

Semua Produk, barangan dan Perkhidmatan Doa, Niat, Sakti, Tangkal, Azimat dibuat dengan kegunaan Kuasa Minda Mistik, Gerak Hati yang baik, Bayangan Positif sahaja.

Tidak melibatkan unsur-unsur jin, hantu, benda halus.

Tidak berkenaan dengan apa jua kepercayaan atau amalan tahyul.

Perkhidmatan sedunia sejak 1981.

Sesuai untuk semua kaum, semua agama.

Semua barangan khas (seperti cincin, loket, rantai, azimat, ilmu, doa, duit, uncang, ramalan, pakej) dibuat, didoakan KHAS untuk ANDA oleh Tok Guru Mohammad Putra.

Anda akan menerima arahan lengkap dan cara penggunaan.

Semua barang asli dan lengkap. Tiada dua produk yang sama. Tiada bandingannya di dunia.

Tok (yang banyak membantu pelanggan berjaya, menyelesaikan masalah, menikam nombor dan sering kali menang dalam perjudian, peraduan dan pertandingan) sedia berkongsi semua ilmu dan barang saktinya yang dipercayai berkesan.

Tok berjanji menggunakan semua kebolehannya dan melakukan apa yang terdaya dalam penyediaan barang KHAS untuk Anda dengan niat bagus, kaedah yang boleh dipercayai, halal, tidak menyalahi hukum Islam, dan gerak hati yang positif.

Semuanya bertujuan hanya untuk menolong anda.

 

 

 

 

"Once you understand your strengths and other qualities, you will know when to stop fighting with yourself. Understand yourself if you want to cooperate with the laws of nature. The power within is readily accessible when you know who and what you really are, and where you are going. Find your niche in life. Be your true self."

- Van Gogh

 

 

 


 

Copyright 2002 - 2013 by EVERB (WHATSAPP +60178705831)     Impeccable worldwide service

Click Here To Join

 

Buku-Buku Melayu - Malaysia

 

PAKEJ CEPUMAS

Cincin Kubu Keramat

Uncang Orang Kaya

ILMU KAYA SAKTI

PAKEJ CEPUMAS

Uncang Kejayaan

Uncang Tuah

Penarik Wang

 

LOKET CINTA

Loket Pemikat Cinta

Uncang Cinta

ILMU CINTA SAKTI

Penggoda Asmara

Wafak Puisi Karomah

Azimat Katak Turus

Telur Jin

 

RAMALAN NO LOTERI

Ilmu Tuah Sakti

AYAT-AYAT SAKTI

101 AZIMAT SAKTI

Rahsia Kuasa Minda

Nombor Bertuah

Cincin Kekayaan

Penarik Tuah

 

IBU DUIT SYILING

Uncang Kesihatan

Syiling Bertuah

RINGGIT BERTUAH

Penarik Magnetik

Paku Bertuah

Muzik Meditasi

Kain Pelaris/Muzik M

 

DOA NIAT SAKTI

Selesaikan Masalah

Azimat Garam Sakti

PIRAMID SAKTI

Ilmu Kon Sakti

Pakej Pendinding

Minyak Sakti

 

Kuasa Minda 1

Kuasa Minda 2

Kuasa Minda 3

Kuasa Minda 4

Kuasa Minda 5

Kuasa Minda 6

Kuasa Minda 7

Kuasa Minda 8

Kuasa Minda 9

Kuasa Minda 10

Kuasa Minda 11

Kuasa Minda 12

Kuasa Minda 13

Kuasa Minda 14

Kuasa Minda 15

Kuasa Minda 16

Kuasa Minda 17

Kuasa Minda 18

 

CARA MEMESAN

Borang Pesanan

Berani Hidup Sakti

Barangan Sakti

Senarai_Buku Asli

Senarai Buku Minda1

Senarai Buku Minda2

Air Sakti

Panduan Urusniaga

 

Agen_Pengedar

Agen_Pemasaran

Agen_Peniaga

Laman Web

Bisnes Internet

Lesen Hak Cipta

Komisen dan Bonus

Jadual Komisen

 

Reprint Rights

International

Reprint Rights

Resell Rights

Resale Rights   

Copyright License

Translation Rights

Books

Ebooks

Reports

Manuals

Tapes

CDs.

 

 

Products
Opportunity

Moneymaking

Achievement

Newsletters

Reprint Rights

Distributorship

Free Opportunity

Consultation

Services
Business Services

Personal Services

Occult Services

Prayer Services

Astrological Services

Ads & Typesetting

 

Unique
Lucky Coin

Solve All Problems

Universal Occult

Malay Books

Psycho Power


Special
Good Luck

Achievement

Instant Business Plan

Power Books

Private Tuition

Contests

Puzzles

 

 

About Us

About Us

Contact Us

Corporate Mission

Corporate Philosophy

 

Other

Search

Link To Us

Privacy

Opinion

 

 

CARA MEMESAN

Semua Tangkal-Azimat diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat dalam surat/pesanan anda.

Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup bahagia.

Untuk memesan, ikut arahan berikut:

1) sila hantar sekeping kertas/surat/borang pesanan dengan maklumat berikut:- nama anda, alamat penuh, tarikh lahir, no. telefon bimbit, hajat/tujuan anda, pekerjaan anda - untuk membolehkan Tuan Guru menyediakan hadiah Ilmu Al-Hikmah, Batu Hikmah, Pendinding Diri, Ayat Pengasih, Tangkal/Azimat/Batu/ Cincin/Loket/Rantai/ Uncang/Minyak/Ibu Duit/Ibu Dinar/Ibu Rezeki/dll - KHAS untuk anda.

2) Poskan pesanan anda dan 'Slip Bank'/'Wang Pos' (berpalang) dibuat atas nama EVERB kepada:

EVERB
W.D.T. No. 39,
Lot 20 Bt 20 Jln Ipoh,
48000 Rawang, Selangor,
Malaysia.

Semua buku, barang dan hadiah dijamin ada.

Jangan hantar Wang Pos yang kosong.

Jangan guna pos biasa.

Hantar dengan POS EKSPRES (hanya RM2.50)